Do predavanja je ostalo još samo...

14-15-16 jun Beograd, 21-22-23 ONLINE- obuka za sertifikovanog procesora Dubokog PEATa i DP4 u Beogradu
jun2017
jun2017


Kome je ova obuka namenjena?


Obuka je namenjena svima koji žele da u svakodnevnici imaju moćan alat za rad sa sobom i efikasno uklanjaju opterećujuće i blokirajuće misli i emocije. Duboki PEAT je metod koji efikasno i sa najdubljih nivoa čisti naše naboje. Obuka je namenjena i onima koji su se opredelili da rade sa drugima i pomažu im na putu samorazvoja, sertifikovana je.


Šta ćemo raditi na obuci?


Teorija:

- Matriks i Zakon Polarnosti (i zašto je važniji za manifestacije od Zakona Privlačnosti)

- zašto i kako kreiramo probleme i istrajavamo u tome

- polarizacija kao suština svakog našeg problema

- Lični kodovi

- razumevanje procesa čišćenja- šta je potrebno da izađemo iz začaranog kruga

Praksa:

- ovladavanje metodom Dubokog PEAT-a (soloprocesi i rad sa drugima)

- integracija Ličnih kodova
- ovladavanje metodom DP2


Koliko obuka traje, kada se održava i koliko je ulaganje?


Obuka se održava u Beogradu, tačnu lokaciju dobijate pri prijavi.

Broj mesta je ograničen, rad u manjoj grupi omogućava da se svakom polazniku posvetim s punom pažnjom.

Obavezna je rezervacija mesta uplatom od 50% vrednosti obuke na račun. Rezervacija moguća do popune mesta.

Obuka će se održati u subotu i nedelju 15-16 jun (ONLINE 22-23 jun)sa satnicom od 11h do 17h (sa jednočasovnom pauzom za ručak).

Cena obuke je 150e.

O obuci za DP4 metod detalje saznajte ovde: DP4 METOD

trener: Maja Anđelković, Coach i trener Spiritualne tehnologije

Za prijave i sve dodatne informacije možete me kontaktirati na:

060 3939124

ili

na email maja @ budjenjeduse.com

Pažljivo ostavite svoj kontakt email.

Hvala.
Ako hoćete da saznate više o metodi i Spiritualnoj tehnologiji Živorada Mihajlovića Slavinskog, ispod su vam vredni video zapisi, kao i neka od iskustva klijenata.

Šta je DUBOKI PEAT? Duboki PEAT nije samo energetska terapijska metoda, već je i metoda spiritualnog razvoja. Kruna rada Živorada Mihajlovića Slavinskog. Integracija Ličnih kodova je milenijumima bila skrivana od ljudi, šta mislite zašto? Uklanjajući naboje ovom metodom vrlo efikasno i koristeći je u kombinaciji sa ostalim tehnikama Spiritualne tehnologije, osposobljavamo se da vrlo efikasno širimo svoju svest i uživamo u kvalitetnijem životu! Odgledajte video zapise za detaljna objašnjenja:


 


Pročitajte i tekst :
DUBOKI PEATVidimo se! ;)

Maja Anđelković, Life Coach (ICI, Berlin) i trener Spiritualne tehnologije


Iskustva klijenata:

Prvi susret sa ovom metodom imao sam tokom leta ove godine tokom MOK-a i prva moja reakcija posle prvog tretmana, koliko se sada sećam, bila je: „Ovo je tako dobro!" Mislim da sam tada shvatio osetio suštinu ove metode – najlaičkije rečeno: „Čišćenje do koske"! U ovom trenutku sam PEAT-om zamenio sve metode koje sam koristio za svakodnevna procesuiranja; proživljavam raznorazna iskustva, osećam se sve bolje i bolje, da ne kažem sve kompletnije. Koliko god mi je ranije bilo važno da shvatim uzrok nečega kroz šta sam prolazio, toliko mi sada ti uzroci nisu toliko bitni koliko svaki trenutak u kojem se sada osećam sasvim jednostavno, bez pritiska, bez potrebe za kontrolom. Možda i to izraženo uverenje da pomoću PEAT-a mogu „sve i svašta" da procesuiram dodatno doprinosi kvalitetnom efektu ove metode kod mene. Jednostavno, svako proživljeno iskustvo, ma koliko se činilo banalnim, procesuiram ovom metodom. I znate, fascinantno mi je samo do čega od jednog početnog skoro banalnog besa dolazim. To me još više pokreće. Čišćenja su posebna priča i već su mi pomogla da shvatim suštinu svog funkcionisanja na talasima nekih korenskih uverenja. Da skratim – Duboki PEAT je kvalitativno, posle mnogo, mnogo metoda koje sam koristio, revolucionarni proboj u mom samorazvoju.

Siniša (44), Bg

Duboki PEAT i DP4 su metode koje su mi baš bile potrebne u ovom trenutku, tek sam završila obuku procesora, ali mogu reći da se primetno osete efekti već nakon par procesuiranja. Duboki PEAT je upotpunio moje spiritualno putovanje, a vreme će sigurno i pokazati pozitivne ishode u mom životu. Maja mi se veoma dopala zbog njene prirodnosti, jednostavnosti i čak i prijateljske pristupačnosti u moru drugih fake koučeva. Sasvim intuitivno i spontano kako obično i radim, nju sam kontaktirala za obuku, takođe mi se dopalo to što njen rezime obuhvata znanja iz nekoliko drugih sličnih tehnologija samorazvoja što pokazuje širok dijapozon znanja i iskustva.

Prijateljska atmosfera na obuci od strane Maje i učesnika je dodatno motivisala sve nas da još više upijemo svaki detalj ove čudesne, magične i jednostavne tehnologije. Praktikovaću svakodnevno. Velika je razlika kad je u vama probudjena žar i znatiželja nego puko izvršavanje upustava po protokolu, tada ćete tačno znati na kom stepenu motivacije se nalazite i da li ste kolko tolko usklađeni sa svojim sebstvom. Jako volim humor i osmeh jer oživljava svaku situaciju i dodatno energetizuje i stvara pozitivnu atmosferu, zato mi se posebno svidelo što se Maja osmehuje i voli šalu, jer preterano ozbiljne osobe mi ne ulivaju poverenje. Preterana ozbiljnost je znak prenaglašenog ega i duboke vezanosti za sisteme, a osoba koja se osmehuje daleko je više oslobođena od uslovljenosti ega, u tolikoj meri da transcedentira, zato uvek biram mentore i prijatelje koji su opušteni i vole šalu. Kao što Osho reče, da ga citiram: '' Ako sretneš sveca koji nema osećaj za humor,onda on i nije svetac uopšte.'' Ljudi, ako tražite sebe nađite se što pre, a sa ovim alatima to će ići mnogo brže.

Goga O.

Duboki PEAT je za mene pravo otkrovenje, i po načinu kako se izvodi i po rezultatima koje daje. Mogu slobodno reći da nisam verovala da se emotivne blokade mogu otklanjati ovako efikasno u relativno kratkom procesu. Ono što bih posebno istakla je Majina nesebičnost da podijeli ne samo sve ono što je u teoretskoj osnovi, već i one sitne tajne zanata do kojih je ona stigla praksom, kao i njen jasan način izlaganja i prezentovanja.

Neda Jerković

Duboki PEAT mi je pomogao da shvatim da mogu da pomognem sebi. Metoda je jednostavna i efikasna, bila sam jako iznenađena rezultatima. Neverovatno je koliko brzo svako od nas može lako i jednostavno da rastereti sebe, očisti se od naboja, smiri se i pomogne sebi. Majo, hvala na ovom fantastičnom alatu, znanju i iskustvu koje sin am prenela.

Gordana R.

Zaista opušteno iskustvo. Obuka teče lagano, bez pritiska. Potrudila sam se da dođem bez očekivanja i osećaj je sjajan. Sama metoda nije komplikovana i Maja stalno ohrabruje buduće procesore da ne mogu da pogreše i da će praksa uroditi plodom. Posebno mi se sviđa što u obuci nema mistifikacije, ni previše teoretisanja. svak preporuka.

Dragana Doklestić

Oduševila sam se Dubokim PEAT-om, jer mi je pomogao da skinem slojeve naboja vezane za konkretan problem. Potpuno sam uživala u tom procesu čišćenja i rada na sebi. Predivna atmosfera i potpuna predanost u radu sa grupom. Hvala.

Bojana Ristić

Radila sam Duboki PEAT sebi i posle nekog vremena sam osetila veliku prazninu, kao da sam cela prazna i kako energija teče. Osećala sam sebe istovremeno i kao dušu i srce, i kao um (glavu i pravila). Osetila sam istovremeno i strah od sebe i veliku ljubav prema sebi, a onda kao da su se duša i um spojile i ja u tom trenutku donosim odluku da u svemu počnem da slušam Dušu. Imam utisak da je ovo što mi se desilo baš veliko. Osećam srce sve vreme. Osećaj kao da mogu da biram da li ću slušati sebe ili nešto drugo i ta neka dublja povezanost sa sobom, kao da se sve ostalo raspršilo u praznini.“

Ana M.

"Duboki PEAT je potpuno novo otkriće za mene. Putovanje u sebe, kroz sebe i prodiranje u najdublje nivoe sopstvene svesti. Kakvo otkriće! Hvala Majo, za predivno znanje koje si nesebično podelila sa nama."

Biljana, 40, BG

"Jako sam zadovoljan sa stečenim znanjem sa obuke. Upoznao sam se sa metodom i kao grupa lako smo je savladali. Maja sa svojom energijom i znanjem je vrlo lako i jednostavno objasnila ceo proces. Moj ukupni utisak o obuci je više nego odličan."

Miloš, 23, apsolvent psihologije

Već nekoliko godina radim na sebi i "slučajno sam naišla na Maju i metodu Duboki PEAT. Malo je reći da sam oduševljena ovom jednostavnom, a dubokom metodom, Majom kao predavačem, načinom na koji prenosi znanje. Predivno iskustvo, svakome bih preporučila.

Aleksandra Spasojević

"Kao bonus na obuci naučili smo i DP2 metod i Mali Magijski Metod, pored Dubokog PEATA. Maja je dala sve od sebe da nam prenese znanje primene metode u praksi i to u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi!"

Anđelka K, 50

"Zahvaljujem se Univerzumu sto me je podrzao u želji da iz Tuzle dođem u Beograd, svojoj sestri koja me obavijestila i preporucila da upoznam Maju Trenera Spiritualne Tehnologije, hvala psihologu Živoradu Mihajloviću Slavinskom osnivaču Spiritualne tehnologije. Preslušavajući Majine videe na youtube kanalu jedva sam čekala da dođem i budem dio njenih iskustvenih radionica. Maja ima lijepu energiju koja opušta, osobe u prostoru spaja, a opet ostavlja slobodnim da imaju svoje mišljenje. Iskustvo koje sam prošla je divno, jer mi je pomogla i uvela u nova saznanja. Grupa sa kojom sam provela ovo dragocjeno vrijeme je specijalna kao i samo mjesto gdje smo učili i zato sam neizmjerno zahvalna. Sada sam sretna jer sam Procesor Dubokog PEATA, mogu da nastavim da radim na sebi i da prenosim svoje znanje na druge."

Sanja Mulahmetovic iz Tuzle

Prošla sam obuku Dubokog PEATa, veoma zadovoljna metodom koja mi je omogućila da na konstruktivan način upoznam sebe i oslobodim se naboja. Uz još neke savršene alate, na jednostavan i veoma brz način se dolazi do cilja, preporučujem svima!"

Tanja M.

Metoda je fenomenalna. Jako sam zadovoljna načinom rada trenera. Atmosfera je opuštena, toplo preporučujem svim zainteresovanima!

Danijela M.

Obuka je ostavila na mene izuzetno jak utisak, koji me je iznenadio. Već četiri meseca radim sa Majom kroz MOK trening i Duboki PEAT sam doživela iz perspektive klijenta i već mi je bilo poznato da je efikasan. No sada iz nove perspektive procesora, sve mi je postalo još smislenije i jasnije. Sada mi je još lakše da integrišem svoje naboje. Uz DP2 i Malog magijskog metoda zaokružila sam svoje znanje."

Jelena V.