WUJI ŠKOLA

Grupne obuke ili treninzi odvijaće se tokom godine i tematski će se nadovezivati jedan na drugi.  Treninzi su namenjeni onima koji su svesni „da ništa ne znaju“ i da im raspoložive knjige, afirmacije, vizualizacije ne pomažu,  onima kojima posle svih seminara i pročitanih knjiga, ništa nije jasno ili i dalje imaju osećaj da se vrte u krug. Za one koji vrednuju dublji rad sa sobom, ličnu transformaciju i trajne rezultate. Rad koji sprovodim sa ljudima nije njuejdžerski, ne pripada mainstream-u, ne zasniva se na verovanjima  i vrlo je verovatno da znanja i prakse koje koristim, za većinu su nepoznanica. Nećete ih tako lako naći, čak ni na najskupljim raspoloživim edukacijama u Srbiji, osim Kvantne metode koju opet predajem iz jednog potpuno drugog ugla.

Osnovni nivo škole ima 6 modula koji će se nadovezivati jedan na drugi (modul mesečno ili jedan dan mesečno), ali će i samostalno davati značajnu vrednost. Svaki čini važni deo slagalice, te bi idealno bilo proći ih sve: transformacija korenskih verovanja, obnavljanje energetske strukture, rad sa identitetima, rad sa morfo-genetičkim poljem...sve u cilju da ovladate svakim važnim aspektom rada sa sobom.

Ukoliko vam je WUJI TRENING jedan na jedan, ostao iz bilo kog razloga nedostižan, sada ćete znanja i prakse koji su njegov temelj moći da usvojite na grupnim treninzima. Grupe će biti male iz razloga da bi svako dobio dovoljno pažnje i što bolje usvojio naučeno. Moje mentorstvo posle bilo kog treninga vam je zagarantovano. Kad god naiđete na dileme, posustanete u sprovođenju praksi, možetete me kontaktirati.

Šta ćete dobiti?

 moćna znanja i prakse koje kad se primeni daje konkretne rezultate, čiste vaše programe
jasnoću u poimanju kako stvari funkcionišu u nama i oko nas, kako izgleda duhovni razvoj, bez mistifikacija i stranputica
razbijanje iluzija pseudoduhovnosti koje vas nisu odvele nikuda
doživotno mentorstvo
obećavam da su moji treninzi pored svega ZABAVNI i da vam neće biti dosadno nijednog trenutka, već ćete biti inspirisani za dalji rad! 

VAŠE JE SAMO DA SE BACITE NA PRAKSU, ODNOSNO PRIMENJUJETE ONO ŠTO NAUČITE!
 
Odgledajte video za još informacija. Ukoliko rezonujete sa mojim radom u bilo kom obliku, to je dobar znak da treba da se prijavite!


 


 
Ko sam ja da vas podučavam?
 
Ukoliko ovo čitate, verujem da smo se već dovoljno upoznali. Ako niste, čitajte blog, gledajte besplatne video edukacije, pročitajte više o meni OVDE.

Prijavite se za nastupajući trening na e-mail:

maja @ budjenjeduse .com

ili na tel +381 60 39 39 124

Maja Anđelković,
sertifikovani life coach (ICI Berlin), wingwave coach, praktičar kvantne harmonizacije i theta praktičar, trener SPIRITUALNE TEHNOLOGIJE  i QUICK GAOLS coach.
Unapred se radujem našem zajedničkom radu!

O iskustvu klijenata možete čitati OVDE.

Više iz ove kategorije « KVANTNE METODE Memento »
                                                                                      

Traži