WUJI ŠKOLA

Za sve one koji su želeli da prođu teoriju i praksu WUJI treninga, a nisu bili u mogućnosti da sebi priušte rad jedan na jedan, po prvi put će imati mogućnost da to urade kroz grupni coaching.
Druga WUJI radionica “Pokreni energiju” održaće se 2. juna (nedelja) u Beogradu, od 14-19h.
ONLINE radionica će se održati 26.maja i 9.juna preko Skajpa od 14-19h


Šta ćemo raditi?

Ova radionica pokriva jedan od tri glavna stuba transformacije, a to je ENERGIJA. Bez energije, nijedna promena ma kako bila banalna nije moguća (na primer ostavljanje cigareta, promena ishrane…), da ne govorimo o komplikovanijim stvarima kao što su promena posla, izlazak iz toksičnih odnosa, povećanje dinamičke moći vezane za priliv novca.
Učimo na radionici: šta je energija, koje vrste energije postoje, kako je to povezano sa našim duhovnim razvojem, kako se obnavlja energetsko polje trajno, što podrazumeva i povraćaj integriteta, fokusa i volje u svom životu i razvoj svesnosti. Vraćanje svesti iz mentala u telo i uzemljenje. Radimo jednu glavnu praksu i niz pomoćnih koje nas vraćaju i održavaju u zoni sadašnjeg trenutka, usklađenosti sa prazninom, koje nas ujedno rešavaju i niza identifikacija iz kojih proizilazi sva drama u našem životu.
Razrešiće te sve nedoumice oko toga šta je duhovni razvoj, zašto vam određene metode ne pomažu i šta vam je činiti da to ispravite.
Pisani materijal, audio i video materijal obezbeđeni, kao i moje mentorstvo nakon radionice.

Kome je ova obuka namenjena?

Jednom rečju odlučnima koji su voljni da vredno rade i uz moje mentorstvo napreduju, samo nisu znali kako. Onima koji su se rešili da pokrenu ličnu transformaciju i nastave sa daljim učenjem i radom na narednim radionicama. Dobrodošli su i oni koji su prošli wuji trening, a hoće da obnove, osveže i dograde teoriju i prakse.

Ulaganje je 70e, za one koji su radili već sa mnom kroz WUJI trening jedan na jedan 50e.

Broj mesta je ograničen na 6 učesnika, rezervacija je moguća do popune mesta i podrazumeva uplatu od 50% vrednosti obuke. Pri rezervaciji dobijate početničku praksu u audio formatu kao uvod za radionicu. Za više informacija javite se odmah na : 0603939124

Iskustva sa WUJI "Pokreni energiju" radionice:


"Svaki rad sa Majom jeste delotvoran, jer kao dobar primer uzemljenja, jeste učitelj koji nas stalno podseća na važnost spuštanja svesti u telo. Vrlo je bitno biti obavešten u kakve sve zamke samopomoći i raznih tehnika možemo zapasti, ako smo zaglavljeni u njihovim konceptima. One same po sebi nisu loše, ali pogrešan način njihove primene nas može dovesti u čišćenje kome nikada kraja zbog usmeravanja energije i identifikacije sa samim konceptom. Tu je važnost Majine priče zasnovane na iskustvu. Na WUJI radionici saznaćete šta sve možemo nositi u sebi i gde je to "smeće" smešteno, kao i produktivan i praktičan način za oslobađanje svega onoga što je proizvod lažnog ja. Primenom prakse koju će vam Maja pokazati, doživećete prvenstveno unutrašnje promene. Za onoga ko je nemirnog uma, praksa je prekopotrebna, ali kao što Maja kaže zahteva od nas da budemo Spartanci u smislu disciplinovanosti. Vreme koje odvajamo za način rada koji upoznajemo na radionici je takvo, bez da nas remeti i oduzima vreme za svakodnevne obaveze i aktivnosti. Dakle, sve se može bez uskraćivanja i žurbe stići. Sve preporuke za Maju i njen program. Dođite, i sami se uverite!"

Zorica Blagojević

 


 


Grupne obuke ili treninzi odvijaće se tokom godine i tematski će se nadovezivati jedan na drugi.  Treninzi su namenjeni onima koji su svesni „da ništa ne znaju“ i da im raspoložive knjige, afirmacije, vizualizacije ne pomažu,  onima kojima posle svih seminara i pročitanih knjiga, ništa nije jasno ili i dalje imaju osećaj da se vrte u krug. Za one koji vrednuju dublji rad sa sobom, ličnu transformaciju i trajne rezultate. Rad koji sprovodim sa ljudima nije njuejdžerski, ne pripada mainstream-u, ne zasniva se na verovanjima  i vrlo je verovatno da znanja i prakse koje koristim, za većinu su nepoznanica. Nećete ih tako lako naći, čak ni na najskupljim raspoloživim edukacijama u Srbiji, osim Kvantne metode koju opet predajem iz jednog potpuno drugog ugla.

Osnovni nivo škole ima 6 modula koji će se nadovezivati jedan na drugi (modul mesečno ili jedan dan mesečno), ali će i samostalno davati značajnu vrednost. Svaki čini važni deo slagalice, te bi idealno bilo proći ih sve: transformacija korenskih verovanja, obnavljanje energetske strukture, rad sa identitetima, rad sa morfo-genetičkim poljem...sve u cilju da ovladate svakim važnim aspektom rada sa sobom.

Ukoliko vam je WUJI TRENING jedan na jedan, ostao iz bilo kog razloga nedostižan, sada ćete znanja i prakse koji su njegov temelj moći da usvojite na grupnim treninzima. Grupe će biti male iz razloga da bi svako dobio dovoljno pažnje i što bolje usvojio naučeno. Moje mentorstvo posle bilo kog treninga vam je zagarantovano. Kad god naiđete na dileme, posustanete u sprovođenju praksi, možetete me kontaktirati.

Šta ćete dobiti?

 moćna znanja i prakse koje kad se primeni daje konkretne rezultate, čiste vaše programe
jasnoću u poimanju kako stvari funkcionišu u nama i oko nas, kako izgleda duhovni razvoj, bez mistifikacija i stranputica
razbijanje iluzija pseudoduhovnosti koje vas nisu odvele nikuda
doživotno mentorstvo
obećavam da su moji treninzi pored svega ZABAVNI i da vam neće biti dosadno nijednog trenutka, već ćete biti inspirisani za dalji rad! 

VAŠE JE SAMO DA SE BACITE NA PRAKSU, ODNOSNO PRIMENJUJETE ONO ŠTO NAUČITE!
 


Ko sam ja da vas podučavam?
 
Ukoliko ovo čitate, verujem da smo se već dovoljno upoznali. Ako niste, čitajte blog, gledajte besplatne video edukacije, pročitajte više o meni OVDE.

Prijavite se za nastupajući trening na e-mail:
maja @ budjenjeduse .com
ili na tel +381 60 39 39 124
 
Maja Anđelković,
sertifikovani life coach (ICI Berlin), wingwave coach, praktičar kvantne harmonizacije i theta praktičar, trener SPIRITUALNE TEHNOLOGIJE  i QUICK GAOLS coach.
Unapred se radujem našem zajedničkom radu!
 
O iskustvu klijenata možete čitati OVDE.


 
Više iz ove kategorije « DTI proces
                                                                                      

Traži