DP4 metod

NAREDNA OBUKA ZA DP4 METOD ODRŽAĆE SE 14.jun 2019. U BEOGRADU, ONLINE termin 21.jun

Kome je ova obuka namenjena?

Obuka je namenjena svima koji žele da u svakodnevnici imaju moćan alat za rad sa sobom i efikasno uklanjaju opterećujuće i blokirajuće misli i emocije. DP4 je metod koji radi na već znanim polaritetima, s jedne strane čisti naše naboje, ali je njegova primena široka i koristi se i za spiritualni inžinjering, rad sa identitetima. Obuka je namenjena i onima koji su se opredelili da rade sa drugima i pomažu im na putu samorazvoja. Za detaljne informacije pročitajte tekst i pogledajte video ispod.

Šta ćemo raditi na obuci?

Teorija:

- Šta su polariteti?

- zašto i kako kreiramo probleme i istrajavamo u tome (polarnost kao osnova svakog problema)Praksa:

ovladavanje metodom DP4 (soloprocesi i rad sa drugima):

DP4 za uklanjanje naboja, integracija senke

DP4 za rad sa identitetima (integracija delova, kreiranje novih identiteta)


Koliko obuka traje, kada se održava i koliko je ulaganje?Obuka se održava u Beogradu, tačnu lokaciju dobijate pri prijavi.

Broj mesta je ograničen, rad u manjoj grupi omogućava da se svakom polazniku posvetim s punom pažnjom.

Obavezna je rezervacija mesta uplatom od 50% vrednosti obuke i moguća je do popune mesta.

Obuka će se održati u petak 14.jun (21.jun), sa satnicom od 17-21h .

Ulaganje u grupnu obuku je 75e.

trener: Maja Anđelković, Coach i trener Spiritualne tehnologije

Za prijave i sve dodatne informacije možete me kontaktirati na:

060 3939124


ili

na email maja @ budjenjeduse.com

Pažljivo ostavite svoj kontakt email.

Hvala.DP4 METOD ZA UKLANJANJE TRAUMA, FOBIJA, INTEGRACIJA SENKE I SPIRITUALNO INŽENJERSTVO

U ovoj metodi koriste se samo dve uvidne tačke, između korena nosa i obrve, na koje ćemo naizmenično stavljati dva prsta. Dve tačke su tu kao alternativna tehnika i služe jedna za jedan polaritet, druga za drugi polaritet. Jedan od polariteta uvek ima više naboja, bez obzira da li je pozitivan ili negativan i njega ćemo uvek raditi na levoj tački. Prednost DP-4 metoda je što integriše poznate nam polaritete, ne pecamo ih kao kod Dubinskog Peata, ali se sa njim ne mogu integrisati Lični kodovi.

Na primer, recimo da imamo fobiju od vožnje liftom. Na levoj tački (ako ste dešnjak i obrnuto) uzećemo 4 elementa fobije: sliku, misao, emociju i telesnu senzaciju. Slika se zamrzava u najdramatičnijem preživljenom trenutku do sada, jer se to pokazalo kao veoma efikasno. Slavinski je tu ideju dobio od Ajnštajna koji je izjavio kad bi se Univerzum zamrzao na trenutak, kada bi nestalo kretanja, sve bi zapravo i nestalo. Kad uklonimo elemente nesvesnog (slika, misao, emocija, tlesna senzacija) u trenutku najvećeg naboja, oslobađa se energija i sva ostala slična iskustva odlaze sa nestajanjem tih uzetih elemenata. Na desnoj tački uzimamo elemente iz situacije „ovde i sada“, mada možemo i iz neke situacije u kojoj „pokazujemo“ suprotno od onog što nam predstavlja problem. Isto se radi i sa traumatičnim iskustvima. Procesor vodi klijenta sa jedne na drugu tačku dok svi elementi ne nestanu. Tad je izvršena integracija i postavlja se kontrolno pitanje radi provere promene stanja. DP-4 metod se radi desetak minuta.

Kako dalje možemo da ga koristimo? Verovatno ste možda i čuli za Jungov termin SENKA. To su delovi nas sa kojima se mnogo ne ponosimo i sa tim osobinama ne možemo sebe da prihvatimo, pa potiskujemo. Integracija senke je u procesu duhovnog razvoja od suštinske važnosti i odvija se na razne načine. Sa DP-4 metodom možemo ciljno raditi na ovoj temi. Ako smo mračne delove nas samih potisli, kako uopšte da dođemo do njih? Vrlo jednostavno. Sve što nas nervira kod drugih je znak da isto to postoji u nama na neki način. Svete ljude niko i ništa ne nervira. Otud su puni milosti za svakoga. U DP-4 metodi kao jedan polaritet možemo uzeti osobu u trenutku kada ispoljava osobine koje nas izluđuju, a na drugoj osećamo sebe kad smo ispoljili sličnu misao, osećanje ili ponašanje.

Dalje, DP-4 se može koristiti da uklanjanje toksičnih identiteta (identiteti su delovi nas koji imaju perspektivu i cilj) i izgrađivati novi, željeni na mesto njih. Za trajne rezultate najbolje je instegrisati niz kvaliteta željenog identiteta. Na primer- hoćemo da instaliramo identitet uspešne osobe, ona svakako ima niz kvaliteta koji je čine takvom: odlučnost, spremnost na preuzimanje akcije, rizika, jasnoću ciljeva, poseduje hrabrost, šarm itd. Mi integracijom, jedne po jedne osobine, gradimo novi identitet koji će nam svakako biti koristan. Ovde ću navesti svoj primer. U radu sa sobom, otkrila sam da sam zapostavljala potrebe jednog svog identiteta, kojeg sam zvala „avanturista“. Identitet je postojao u meni, ali nije bio dovoljno jak. Falilo mi je resursno stanje „spremnosti da se upustim u avanturu“. U takvom slučaju, možemo uzeti sebe ako smo to nekad ispoljavali ili neku osobu, čak i fiktivnu ličnost koju smo videli da ima to resursno stanje. Uzela sam Indijanu Džonsa, jer sam ga obožavala u detinjstvu. Ubrzo potom sam se učlanila u planinarski klub i krenula u avanture „snađi se u prirodi“ i verujte mi da sam time obogatila svoj život iskustvima koja su mi baš nedostajala.

I da ne bude zabune. DP-4 sa lakoćom menja vaša unutrašnja stanja, ali ne može od vas napraviti genija poput Nikole Tesle, Mocarta, odnosno ne može vam instalirati talenat. Svakako vam može otkloniti blokade i otpore da se nečim bavite. Preporučujem da odgledate video o dp4 metodi: 

                                                                                 
 

OBUKA DP4 jedan na jedan : 100e (1 dan 3h rada), grupna obuka 75e

(da saznate kad je sledeći seminar Dubokog PEATa, kliknite ovde)

  

Ukoliko ste radoznali i želite da saznate više, zakažite svoj prvi besplatan razgovor koji je neobavezujući na telefon:

+381.60.39.39.124

ili na e-mail:

maja @ budjenjeduse .com

Maja Anđelković,
sertifikovani life coach (ICI Berlin), wingwave coach, praktičar kvantne harmonizacije i theta praktičar, trener SPIRITUALNE TEHNOLOGIJE (Duboki Peat, Integra protokol, DP4, Memento, Unutrašnja magija reči... ) i QUICK GAOLS coach.
Unapred se radujem našem zajedničkom radu!

O iskustvu klijenata možete čitati OVDE.


 

Više iz ove kategorije « Memento Integra protokol »
                                                                                      

Traži