Memento


Memento je metod koji kao i sve druge metode Spiritualne tehnologije služi za uklanjanje naboja, no naboj koji se uklanja ne pripada ovom našem trenutnom životu, već nekom drugom životu (obično ih zovemo prošli životi, više volim izraz “druge kvantne realnosti”). Potreba za ovakvim specifičnim metodom gde je fokus na drugim životima, pojavila se u toku rada sa ljudima. Dešavalo se da tokom nekih seansi Dubokog PEAT-a, wingwave-a, osoba odjednom počne da preživljava iskustvo koje ne priprada sadašnjem životu, videla bi sebe kao osobu suprotnog pola, druge rase u nekoj traumatičnoj situaciji. Jedan ekstreman primer bila je devojka koja je najednom videla sebe kao muškarca, crnca na električnoj stolici.


Memento nije hipnotički metod, nije regresija. Ovde ću izneti svoje lično iskustvo. Otvorena sam za ideju “prošlih života”, no u krajnjoj liniji to uopšte nije važno da li verujemo ili ne verujemo. Ono što je najbitnije jeste uklanjanje naboja, jer naboj je ono što nas blokira OVDE i SADA. Nekad ne možemo da razrešimo poslovnu situaciju, partnerski odnos, da promenimo ponašanje, ma koliko radili na svojim nabojima i tada je prilika da istražimo odluke, zaključke iz prošlog života koji su vezani za problem. Dakle, ne preporučujem vam da rad sa sobom počnete sa Mementom. Uopšte nisam pristalica da se pretvaramo u zaluđenike koji istražuju svoje prošle živote, bez da su sredili sadašnji. No ako ste dali sve od sebe, a neke stvari se ne razrešavaju, onda, zašto da ne?


Uspešnost Memento seansi je preko 80%, što je jako dobar rezultat. Najbolje je nemati velika očekivanja, jer ona mogu blokirati proces. Obično se prva seansa radi bez osvrtanja na konkretni problem, da biste bili što opušteniji i videli da je ulazak u drugi život, isto poput sećanja iz ovog života. Kad bih vas pitala, da se setite svog polaska, prvog dana u školi, šta biste mi preneli? Videli biste neku sliku, imali biste možda neki osećaj uzbuđenja, možda radosti, možda bi vam neka misao preletela kroz glavu. Isto tako se javljaju slike, osećanja, misli i telesne senzacije iz prošlih života. Meni je bilo fascinantno kako su se slike pojavljivale same od sebe na pitanja- ima li neka važna osoba iz ovog života, ima li neka važna situacija? Sve bi se pojavljivalo samo od sebe, dok se ne bi zaokružila generalna slika o tom životu.


 Želim da naglasim da je većina drugih života poprilično obična i da ne očekujete da ste bili Napoleoni, Kleopatre, filmske dive ili šta god… Pa zašto onda uopšte da se suočavamo sa dosadnim životima? Zato što ste na kraju svakog doneli važne odluke na nivou Duše, koje čak iako su pozitivne mogu blokirati ovaj sadašnji. Na primer, neko je u prošlom životu bio u plemenu, koje se sukobilo sa drugim plemenom i učestvovao je u pregovorima za uspostavljanje mira, ali je sve odmaklo kontroli, plemena se međusobno poubijaju, i sam mirotvorac izgubi život, donosi odluku “održati mir po svaku cenu”. U ovom životu, osoba uopšte nije u stanju bilo kome da se konfrontira. Vrate mu manji kusur u prodavnici, on to vidi, ali nije u stanju da to jasno i glasno izrazi. Razumete?
 
Druga važna stvar u vezi sa Mementom je da služi i za uklanjanje entiteta. Ovde ćemo entitet definisati kao duboko potisnuti deo sebe, koji je nastao kao posledica mehanizma odbrane, jer nismo u stanju da prihvatimo taj deo sebe. Često ga klijenti detektuju kao pokvarenog, zlog, djavola, ali ga vide odvojeno od sebe, ne identifikuju se s njim. U toku procesa Mementa, vrlo je moguće pojavljivanje entiteta, koje onda procesuiramo na jedan jednostavan način. Ovo je još jedna stavka zbog koje sam se odlučila za Memento.


Sad ću vam izneti moje iskustvo. Prvi život koji mi je izašao, bez da sam bila usmerena na bilo koji problem, bio je poprilično dosadan. Bila sam kmet, koji je mehanički obavljao svoj posao i jedinu radost osećao kad je sam visoko u brdima i po pitanju svog sina jedinca. Oženili su ga nekom dobrom ženom, no koju nije voleo. Na samrti donosi odluku i ima spoznaju da je mogao voleti tu ženu, da je trebao biti otvoren za ljubav, da je sam odgovoran za svoj dosadni život. Odvajanje od tela prati olakšanje duše, što nema više identifikacije za taj život.


U drugoj seansi kao temu izabrala sam svoj strah od astralne projekcije. Nevoljno su mi se dešavale od kad sam bila devojčica i u većini slučajeva moj strah bi sve prekinuo, a u poslednje vreme se moje interesovanje za ovakve teme povećao, te mi je glavni cilj bio se oslobodim ovog straha. Posle vođene imaginacije (ova faza se zove indukcija) koja nas priprema za faze eksploracije, detekcije i rezolucije, odmah sam se našla u situaciji pred smrt, mada mi to nije bilo odmah jasno. Bila sam lep i vitak mladić u dvadesetim, u renesansnom plišanom odelu koji se nalazio u nekoj primitivnoj laboratoriji. Smućkao je napitak koji je popio na eks. Odjednom pada u nesvest, mislila sam da je mrak pred očima padanje u nesvest. Odjednom, kreće jaka fizička senzacija, koju bih jedino mogla da opišem kao odvajanje atralnog tela od fizičkog dela, kao da je to moje astralno telo povukao neki lift naglo na gore, velikom brzinom, javilo se jako uzbuđenje i odjednom spoznaja da sam umrla, propraćena suzama. Stižem u svetlost i najednom osećam mir i proleće mi misao “sad je sve u redu”. Eksploracijom koja sledi posle ovog ispostavlja se da je mladić bio zaljubljen u sestru najboljeg prijatelja, čiji otac nije hteo ni da čuje da mu je da za ženu. Sa svojim prijateljem koji želi nasledstvo, učestvuje u ubistvu oca, spravlja otrov, međutim i sam postaje žrtva svog prijatelja, koji ga je izdao. Olakšanje je bilo veliko posle ovog intezivnog doživljaja smrti, očigledno da me je astralna projekcija plašila, jer sam je doživljavala kao “kraj”.
 
Dakle, ako nemate velika očekivanja, niste opsednuti prošlim životima, a želite da se pozabavite na ovaj način svojim nabojima, od Mementa možete imati samo koristi.

 

Cena seanse je 50e (1,5-2h).

Četiri seanse plaćene unapred 160e.

Seansa se radi uživo ili preko Skajpa.

 

Zakažite svoj prvi besplatan razgovor koji je neobavezujući na telefon:

+381.60.39.39.124

ili na e-mail:

maja @ budjenjeduse .com

Maja Anđelković,
sertifikovani life coach (ICI Berlin), wingwave coach, praktičar kvantne harmonizacije i theta praktičar, trener SPIRITUALNE TEHNOLOGIJE i QUICK GAOLS coach.
Unapred se radujem našem zajedničkom radu!

 

O iskustvu klijenata možete čitati OVDE.

 

Više iz ove kategorije « KVANTNE METODE DP4 metod »
                                                                                      

Traži