Duboki PEAT

ZAINTERESOVANI SE MOGU PRIJAVITI ZA SERTIFIKOVANU OBUKU PROCESORA DUBOKOG PEATA (GRUPNU ILI JEDAN NA JEDAN), kao i za obuku DP4 metode  NA: +381603939124




Živimo u svetu suprotnosti, dualnosti, polariteta. Matriks se zapravo, kao treći nivo postojanja u našoj nižoj svesti odražava kroz polaritete, a zapravo je reč o jednoj te istoj energiji. Dve strane istog novčića. Mali broj duhovno razvijenih vidi ovaj svet kao jedan i nepodeljen. Većina nas doživljava svet kroz parove suprotnosti. Dajem samo par primera, lista može ići u nedogled:


dobro – zlo
znanje- ignorisanje
ja – drugi
svetlost – tama
ljubav – sloboda
emocije – razum
(polariteti nisu nužno u odnosu dobar/loš)



Daću vam konkretne primere iz svakodnevnice koje možete da prepoznate. Da li vam se dešava da otpočinjete nekakve poslove, u početku ste puni entuzijazma, stvarate, da biste posle određenog vremena potpuno „splasli“ i izgubili interesovanje, čak porušili stvoreno? Ili čeznete za ljubavnim odnosom, koji kad ostvarite, posle određenog vremena počinje da vas guši i najednom sloboda za vas ima mnogo veću vrednost? Ili proživljavate stanja nemira i frustracije iz bilo kog razloga, a kada se uspostavi tako željeni mir, posle određenog vremena vama je dosadno i prosto opet upadate u nekakvu životnu dramu? Ne postoji osoba na ovoj planeti koja nije iskušavala neku vrstu klackalice u svom životu, pri čemu je ovaj proces potpuno nesvestan i prinudan, nešto što mora da se uradi, bez dubljeg razumevanja i svesnog izbora.

Kad u životu imamo hronični problem ili patimo od nepoželjnih stanja, poželjno je otkriti naše Lične kodove ili Praiskonske polaritete i izvršiti njihovu neutralizaciju. Duboki PEAT je spiritualna metoda Živorada Mihajlovića Slavinskog, kruna njegovog rada. No, prvo moramo razumeti Lične kodove. Onog trenutka kad ulazimo u ovaj ispoljeni univerzum, Lični kodovi su „nalik na dva energetska koncentrata...koji definišu i ograničavaju igralište na kome od tada nadalje igrate svoju osnovnu životnu igru“ (Duboki Peat - Novi putevi, Slavinski, str.138). I sve dok te naše lične polaritete ne osvestimo i ne integrišemo, nepoželjno stanje napetosti i tenzije ne može da nestane.

Ovde je važno skrenuti  pažnju na učenja i metode, sigurna sam da ste komunicirali sa njima, kao i ja na samom početku svog rada, koji teže samo jednoj strani realnosti tj. „pozitivnim“ polaritetima. Pozitivan stavljam pod navodnike, jer što je u jednom trenutku pozitivno u sledećoj fazi klackalice može postati „negativno“. Pošto su polariteti u dinamičkom odnosu, fokus i ulaganje energije samo na jednu stranu, privremeno može dovesti do slabljenja druge. Međutim, polariteti su u međuzavisnosti i alternativno će se smenjivati u svesti. Znači, samo je pitanje vremena kada će svom snagom iskočiti ona druga strana novčića.

Šta je onda rešenje, kad ne možemo trajno da zadržimo „pozitivan“ polaritet? Rešenje je integracija dva polariteta u Jedno. Kad se to ostvari, čovek je u stanju da pravi svesne izbore, po svojoj slobodnoj volji.

Moguće je da vam integracija polariteta nije najjasnija, što je u redu, jer je potrebno iskustveno proći kroz proces. Dok sam čitala o dubokom peatu i promišljala koji su moji polariteti koje sam ispoljavala u životu, bila sam ubeđena da su moji najdublji  kodovi ljubav i sloboda, a ispostavilo se da su ljubav i neljubav. Kad sam ih integrisala, desilo se nešto predobro. Odjednom tamo gde sam isključivo videla negativno, pojavilo se i pozitivno istovremeno. Tako je moja svest objedinila jedan aspekt mog života, videla sam istinu, kako stvari zaista jesu, a ne kako sam ih do tada videla kroz  programski filter. Što mi omogućava da pravim svestan izbor. Kad pravimo svesne izbore, šta god da bude, bićemo ok sa tim. Razmislite malo o tome koje polaritete ispoljavate u svom životu.

 

Nivo duše je dubok nivo našeg postojanja i zato priča o Ličnim kodovima deluje krajnje apstraktno, no ne brinite se, Duboki PEAT za polaznu tačku uzima uvek vaš konkretan problem. Tačnije, uvek se polazi od konkretne problematične situacije i vaše reakcije na tu situaciju.

Kako ovde definišemo spiritualni razvoj, čisto da ne bude zabune? Spiritualni razvoj je integracija nesvesnih sadržaja. Zbog nesvesnih sadržaja, potisnutih sadržaja i nastaju problemi u našoj svakidašnjici. A šta čini naš nesvesni sadržaj? Nesvesni sadržaj uvek ima neka od četiri elementa u kombinaciji:
 

SLIKA

MISAO

EMOCIJA

TELESNA SENZACIJA


Generalno, kojom god dobrom metodom se koristili, radimo sa ova četiri elementa.  Šta je odlika dobrih i efikasnih metoda? SUOČAVANJE I PRIHVATANJE NESVESNIH SADRŽAJA. S jedne strane, to znači svesnost, s druge strane energetsku promenu u našem sistemu.

Svi problemi u našem životu i nastaju, jer se OPIREMO tj. PRUŽAMO OTPOR. Vidite, život ima svoje zakone. Jedan od osnovnih zakona je zakon SPAJANJA (fuzija) I SEPARACIJE- sve što se jednom spojilo, razdvojiće se. Često kad dođe faza SEPARACIJE, mi pružamo otpor, ne želimo da izađemo iz komforne zone i svim silama hoćemo da ostanemo u statusu quo. Otud sva naša bol i patnja.

Zato kad krenemo sa procesuiranjem u Dubokom PEATu, kad ustanovimo našu reakciju na problematičnu situaciju, krećemo sa stavljanjem prstiju na tačku između grudi i izgovaramo: “Iako osećam bes, ja volim i prihvatam sebe.” Prihvatamo problem, a zatim ćemo pratiti lanac sadržaja koji izviru iz nesvesnog, držeći prste na jednoj od tri tačke oko oka (između korena nosa, spoljašnjem uglu oka, i ispod oka na sredini). Reč je zapravo o alternativnoj tehnici, sa dva terminala. Grudna tačka je OVDE I SADA, dok su tačke oko oka drugi terminal gde klijent vođen od procesora zapravo prolazi kroz nesvesne sadržaje koji sve dublje i dublje vode do uzroka neželjenog stanja, sve do samih Ličnih kodova.

Ovako bi dalje to izgledalo. Posle grudne tačke, na koju se uvek vraćamo kad pronađemo novi sadržaj (čitaj emociju), odlazimo na prvu tačku oko oka i procesor traži da klijent oseti bes (iz našeg primera) punim intezitetom i po mogućstvu da ga pojača. Razlika između PEATA i drugih metoda koje ja radim je u tome, što se to suočavanje odvija na 15 sekundi do minutu (nije potrebno prolaziti emociju od početka do kraja, jer joj se traži dublji uzrok, toliko dubok, da njegovim pronalaskom sav naboj na površini nestaje). Onda se duboko udahne i izdahne i sada posmatramo da li će se pojaviti neki novi nesvesni sadržaj (na primer iskoči tuga ispod besa!), da li još ima nešto od prethodnog ili se čak pojavljuje pozitivni sadržaj, kad se zapravo dešava pomak i počinju da se naslućuju polariteti. Ukoliko se bes intenzivira, procesuira se na ostalim tačkama. Svakim novim sadržajem vraćamo se na grudnu tačku. Kad dođe do polarizacije, onda se opet koriste oba terminala, s tim što se sada radi na integraciji polariteta. U jednom trenutku polariteti će nestati ili će se spojiti, što zapravo znači da smo osvestili neku svoju klackalicu u kojoj smo nevoljno i prisilno učestvovali- uspeh-neuspeh, ljubav- neljubav, ljubav- sloboda itd… Sada možemo praviti svestan izbor!

Da li je proces protekao uspešno, proverava se kontrolnim pitanjem, vraćamo se neželjenom stanju od kojeg smo krenuli. Ako postoje još neke neželjene reakcije na situaciju, ponovo krećemo u proces, sve dok klijent na kraju nema uopšte nikakvu reakciju. Čak ne oseća da će u budućnosti da mu se vrati problem (kontrola budućnosti). Često se čuje komentar- kao da problem nije ni postojao. Proces se sprovodi i tako što ukoliko još neko učestvuje u problemu, ulazi se u identitet tih osoba. Zašto? Zato što deo naboja projektujemo u druge osobe i to je način da se naboj sveobuhvatno procesuira.

Naravno, o tehničkom delu bismo mogli da održimo čitav seminar, ovde sam iznela detalje koji čine bazu i onima koji su zainteresovani utolim radoznalost. Iako veoma efikasna, ova metoda vam ne može ukloniti sav naboj koji je nakupljen u vama u jednom procesu. Just for the record.

Ali je definitivno metod koji najčešće koristim.

 Uz duboki peat koriste se i druge metode, DP2, DP4, univerzalni proces, integra protokol...

Za još informacija, odgledajte video zapise:

 

                                                                                     

                                                                                    

                                                                                   

 


Cena jednog procesa je 60e (sat i po).

OBUKA ZA PROCESORA DUBOKOG PEATA (1 NA 1): 200E (dva dana po 3h rada)

GRUPNI TRENING DUBOKOG PEATA: 150E

(da saznate kad je sledeća obuka, kliknite ovde)

  

Ukoliko ste radoznali i želite da saznate više, zakažite svoj prvi besplatan razgovor koji je neobavezujući na telefon:

+381.60.39.39.124

ili na e-mail:

maja @ budjenjeduse .com

Maja Anđelković,
sertifikovani life coach (ICI Berlin) i trener SPIRITUALNE TEHNOLOGIJE
Unapred se radujem našem zajedničkom radu!

O iskustvu klijenata možete čitati OVDE.


Iskustva klijenata:

"Prvi susret sa ovom metodom imao sam tokom leta ove godine tokom MOK-a i prva moja reakcija posle prvog tretmana, koliko se sada sećam, bila je: „Ovo je tako dobro!" Mislim da sam tada shvatio osetio suštinu ove metode – najlaičkije rečeno: „Čišćenje do koske"! U ovom trenutku sam PEAT-om zamenio sve metode koje sam koristio za svakodnevna procesuiranja; proživljavam raznorazna iskustva, osećam se sve bolje i bolje, da ne kažem sve kompletnije. Koliko god mi je ranije bilo važno da shvatim uzrok nečega kroz šta sam prolazio, toliko mi sada ti uzroci nisu toliko bitni koliko svaki trenutak u kojem se sada osećam sasvim jednostavno, bez pritiska, bez potrebe za kontrolom.
Možda i to izraženo uverenje da pomoću PEAT-a mogu „sve i svašta" da procesuiram dodatno doprinosi kvalitetnom efektu ove metode kod mene. Jednostavno, svako proživljeno iskustvo, ma koliko se činilo banalnim, procesuiram ovom metodom. I znate, fascinantno mi je samo do čega od jednog početnog skoro banalnog besa dolazim. To me još više pokreće.
Čišćenja su posebna priča i već su mi pomogla da shvatim suštinu svog funkcionisanja na talasima nekih korenskih uverenja.
Da skratim – Duboki PEAT je kvalitativno, posle mnogo, mnogo metoda koje sam koristio, revolucionarni proboj u mom samorazvoju.
Siniša (44), Bg"

„Htela sam da ti ispričam kako se osećam od jutros. Radila sam Duboki PEAT sebi i posle nekog vremena sam osetila veliku prazninu, kao da sam cela prazna i kako energija teče. Osećala sam sebe istovremeno i kao dušu i srce, i kao um (glavu i pravila). Osetila sam istovremeno i strah od sebe i veliku ljubav prema sebi, a onda kao da su se duša i um spojile i ja u tom trenutku donosim odluku da u svemu počnem da slušam Dušu. Imam utisak da je ovo što mi se desilo baš veliko.
Osećam srce sve vreme. Osećaj kao da mogu da biram da li ću slušati sebe ili nešto drugo i ta neka dublja povezanost sa sobom, kao da se sve ostalo raspršilo u praznini.“

Ana M.

"Duboki PEAT je potpuno novo otkriće za mene. Putovanje u sebe, kroz sebe i prodiranje u najdublje nivoe sopstvene svesti. Kakvo otkriće! Hvala Majo, za predivno znanje koje si nesebično podelila sa nama."
Biljana, 40, BG

"Jako sam zadovoljan sa stečenim znanjem sa obuke. Upoznao sam se sa metodom i kao grupa lako smo je savladali. Maja sa svojom energijom i znanjem je vrlo lako i jednostavno objasnila ceo proces. Moj ukupni utisak o obuci je više nego  odličan."
Miloš, 23, apsolvent psihologije

"Kao bonus na obuci naučili smo i DP2 metod i Mali Magijski Metod, pored Dubokog PEATA. Maja je dala sve od sebe da nam prenese znanje primene metode u praksi i to u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi!"
Anđelka K, 50


"Pa ukratko, ova tvoja nova metoda je fenomenalna! Bukvalno imam utisak da mi se desio kvantni skok u svesti kada sam otišla kod dečka, celokupna percepcija naše veze mi se promenila, a sada kada sam se vratila vidim još nešto, što mi nije baš drago. Prvo, ja sam još pre nekog vremena skontala da je naša veza prepuna ekstrema i da velika ljubav koju neko vreme osećamo brzo prelazi u svoju suprotnost. Pošto tad nisam znala kako da se nosim sa tim kontrastima, ja sam svesno kočila bliskost, da bih smanjila kontraste, a sada vidim da je baš zbog toga naša veza zadnjih pola godine polako propadala- iako nije bilo sukoba više nije bilo ni dovoljno ljubavi. Prva promena do koje je došlo je bila da smo sada po prvi put iskreno razgovarali o svojim potrebama. Bilo mi je lako da izrazim jasno svoje potrebe jer sad prvi put duboko u sebi osećam da imam Bogom dato pravo da moje potrebe budu zadovljene i da ima nekih kod kojih ne pristajem na kopromis. Ni od čega što je na mojoj listi ciljeva neću odustati zarad bilo kog odnosa, jer moji ciljevi su put moje Duše. Prvi put sam zaista osetila sebe kao celinu, kao potpuno nezavisni entitet u odnosu na druge. Zatim, imam utisak da sam skočila iz pozicije straha u poziciju ljubavi i desilo se čudo. U stanju sam da izađem u susret svim njegovim potrebama, ne osuđujem ni jednu njegovu slabost i manu (a i dalje ih primećujem) ali se ne osećam ugroženo. Kada me pita šta mislim iskreno navedem slabosti koje primećujem ali ga ne osuđujem zbog njih. I on je i dalje pun dualiteta, ali nema više sa kim da se klacka kada sam ja u pitanju. Ogromna količina negativne energije osude je nestala iz našeg odnosa. Vratila se hemija sa početka naše veze i mnogo više ljubavi nego što je ikada bilo. Spontano sam uvidela mnogo svojih grešaka, pre svega nezahvalnosti u odnosu na njega. Podrazumevala sam sve dobre strane, a fokusirala se na negativne. Ali zbog svega ne osećam krivicu. Osećam se slobodno i moćno. Shvatila sam da smo svi prepuni dualiteta, što je potpuno prirodno zbog svih iskustava i programa na svim nivoima koje nosimo u sebi. A ono sto mrzimo kod drugih je ono sto nismo osvestili kod sebe ili ono sto mi treba da razvijemo a još nismo. A svoj osuđivački stav prema drugima sam nasledila od majke koji je od početka zagađivao moju vezu, a to sam shvatila juče kada sam sa njom pričala o vezi, a ona mi je ponovo nametala svoj stav koji sam ja nesvesno prihvatila kao svoj a koji je bukvalno trovao moju vezu. A u stvari sva ta osuda je dolazila iz straha. Zatim, otkrivam sve više osobina svoje autentične ličnosti koje me iznenađuju. Ispod slojeva nametnute nesigurnosti pojavila se jedna nesputana temperamentna divljakuša koja slavi život i koja je puna ljubavi prema svemu što postoji. Počela sam ljudma u svom okruženju spontano da šaljem ljubav i da se molim za njih i za sebe kad god se desi neka niskovibratorna situacija (umesto da napadam, osuđujem, strahujem, brinem). Jednostavno svesno skočim iz pozicije straha u poziciju ljubavi i efekat se vidi. Otkrila sam takođe još jedan dualitet u sebi koji je iskočio sam od seb,e a to je potreba za bliskošću, a odmah zatim potreba za udaljavanjem. Shvatila sam da sam mnogo konflikata sama indirektno izazvala samo da bih prekinula nivo bliskosti koji iz nekog razloga nisam mogla da izdrzim i napravila distancu. Ali od momenta kad je osvešćen ovaj dualitet više nije dominirao, jer ga sad držim na oku. Posle seanse nastavnica joge je naprasno počela da insistira da imam jako loše držanje tela, povijena ramena i deformaciju kičme i pokazala mi vežbe koje mogu da sama radim kod kuće- stvarno je energija u zivotnom stubu bila blokirana, osetila sam ogroman priliv energije u glavi posle vežbi koje mi je dala. Zatim, došle su mi dve sjajne knjige pod ruku- Ljubiša Stojanović "Aura"- potpuno mi je otvorio novi pogled po pitanju energije i Filis Kristal "Raskidanje vezanosti"- za mene nabitniji deo o muškom i ženskom principu i njegoj (dis)harmoniji.
Da zavrsim priču, mesec dana bez velikih oscilacija sa puno ljubavi, daje mi nadu da će to biti početak jednog odnosa na duze staze."

A.S.


"Prvi utisak  posle procesuiranja je da nije bilo nikakvih većih oscilacija, odmah posle sam imala osećaj u mišićima kao da ću se razboleti i kao nekog umora, u toku večeri sam imala jednom nalet osećaja ljubavi i osećaja slobode- osećaj da imam izbor.  I pojavila mi se spoznaja da su i ta slabost i nemoć i moć i snaga samo suprotne strane istog novčića tj. da ja nisam ni samo jedno ni samo drugo, već sam oba istovremeno i da je sve do sada delanje u jednom polaritetu automatski izazivalo onaj suprotni (akcija = reakcija). To je došlo kao mentalna informacija, ali se u toku večeri pretvorilo u spoznaju, a sama ta spoznaja daje osećaj da ja svesno mogu da biram. :) "

M.K.

"Zahvaljujem se Univerzumu sto me je podrzao u želji da iz Tuzle dođem u Beograd, svojoj sestri koja me obavijestila i preporučila da upoznam Maju trenera Spiritualne Tehnologije, hvala psihologu Živoradu Mihajloviću Slavinskom osnivaču Spiritualne tehnologije.
 Preslušavajući Majine videe na youtube kanalu jedva sam čekala da dođem i budem dio njenih iskustvenih radionica. Maja ima lijepu energiju koja opušta, osobe u prostoru spaja, a opet ostavlja slobodnim da imaju svoje mišljenje. Iskustvo koje sam prošla je divno, jer mi je pomogla i uvela u nova saznanja. Grupa sa kojom sam provela ovo dragocjeno vrijeme je specijalna kao i samo mjesto gdje smo učili i zato sam neizmjerno zahvalna. Sada sam sretna jer sam Procesor Dubokog PEATA, mogu da nastavim da radim na sebi i da prenosim svoje znanje na druge."
Sanja Mulahmetovic iz Tuzle

"Prošla sam obuku Dubokog PEATa, veoma zadovoljna metodom koja mi je omogućila da na konstruktivan način upoznam sebe i oslobodim se naboja. Uz još neke savršene alate, na jednostavan i veoma brz način se dolazi do cilja, preporučujem svima!"
Tanja M.

"Metoda je fenomenalna. Jako sam zadovoljna načinom rada trenera. Atmosfera je opuštena, toplo preporučujem svim zainteresovanima!"

Danijela M.

"Obuka je ostavila na mene izuzetno jak utisak, koji me je iznenadio. Već četiri meseca radim sa Majom kroz WUJI trening i Duboki PEAT sam doživela iz perspektive klijenta i već mi je bilo poznato da je efikasan. No sada iz nove perspektive procesora, sve mi je postalo još smislenije i jasnije. Sada mi je još lakše da integrišem svoje naboje. Uz DP2 i Malog magijskog metoda zaokružila sam svoje znanje."

Jelena V.

 

                                                                                      

Traži