QUICK GOALS

Zamoliću vas da na trenutak pomislite na svoj primarni cilj. Zamislite ga kao da je već ostvaren. Ukoliko imate teškoća da to stvarno i zamislite, ili osećate u telu bilo kakve telesne senzacije, očigledno je da imate otpore. Ako ste ga bez problema zamislili, postaviću vam pitanje- DA LI JE NEUSPEH u ostvarenju tog cilja MOGUĆ? Zažmurite i pronađite odgovor! Ako je odgovor "da, moguć je", vi takođe imate izvesna ograničenja koja vas udaljavaju od cilja!


Svi mi smo često zacrtavali ciljeve, koje nekad i godinama vučemo i nikako da materijalizujemo. Da pronađemo bolji posao i imamo veću platu, oslobodimo se viška kilograma, počnemo da ustajemo ranije da bismo uživali u jutarnjoj meditaciji, počnemo ozbiljno da se rekreiramo, ili poboljšamo svoje veštine komunikacije, pronađemo idealnog partnera itd... Možda ste čak svoje ciljeve i zapisivali, naročito u vidu rezolucija pred novu godinu i posle nekog vremena entuzijazma, postepeno ste se od cilja udaljili, pa čak i zaboravili na njega.


Život u Matriksu ume baš da nam oduzima pažnju i energiju i malo nam ostaje za ono što mi priželjkujemo. Uglavnom nam se čini da se vrtimo u začaranom krugu. Ako vam je sve ovo poznato, nastavite da čitate dalje. Postoji rešenje za izlazak iz vrzinog kola, iz kontinuiranog odlaganja i konstantnog otpora koji vas odvaja od cilja! Meni lično je to rešenje, zvano QUICK GOAL SISTEM, donelo iskustvo da konstantno budem u OPTIMALNOM STANJU kad je moj cilj u pitanju, što znači da je u mojoj svesti uvek odzvanjalo NEUSPEH JE NEMOGUĆ!

QUICK GOALS sistem je najsavršeniji sistem za ostvarenje bilo kojeg cilja, koji trenutno postoji na svetu. Njega je osmislio Filip Mihajlović koji kad započne obuku za isti, zamoli učesnike da ako znaju ili pronađu bolji i savršeniji sistem od BRZIH CILJEVA, podele to sa njim, a za tu informaciju će čak platiti duplu cenu svog seminara.

ŠTA NAM DAJE QUICK GOALS SISTEM?

Iskreno, iako sam poznavala određene delove ovog sistema odvojeno od njega i podučavala druge tome, nigde zapravo nisam naišla do sada na SISTEM za ostvarivanje ciljeva, koji kombinuje sve potrebne elemente u tačno određenu strukturu ili metod.
 

  • Praćenjem te strukture, tačno i precizno znamo i radimo sve što je potrebno da svakodnevno budemo u optimalnom stanju da idemo ka cilju. To je prva dobit- JASNOĆA.
  • Drugo što se obično zanemaruje je otklanjanje otpora i barijera, bez čega ostvarenje cilja nikako nije moguće,  osim uz izuzetan napor i gubitak energije, što isključuje bilo kakvo uživanje u cilju. Mi hoćemo da uživamo i da se zabavljamo dok se krećemo ka cilju!
  • Treće, nigde se ne obraća pažnja na konstantno usavršavanje svog plana, jer prvi plan uvek negde zakaže! Zbog toga se obično razočaramo i dopustimo neprijatnom osećaju da nas POVUČE OD CILJA i da ODUSTANEMO!
  • Četvrto, čak i ako smo u optimalnom stanju i usmereni ka cilju, potrebano nam je dnevno usmeravanje na cilj, jer dešava se da nepredviđene okolnosti poremete naš fokus! Ovde to izostaje, jer imamo dnevna usmerenja na cilj.
  • Peto, suština sistema BRZIH CILJEVA je u proširenju svesnosti, tako da smo konstantno u stanju erupcije ideja. Imaćete mnoge uvide kako da otklonite barijere, bilo da pišete roman i zaglavili ste se sa akcijom svojih likova, bilo da se samo osećate uspavano ili umorno. Lično sam na seminaru u jednom trenutku osetila umor, koji sam konkretnom datom tehnikom uklonila za 5 minuta, tako da je moje stanje budnosti poraslo sa nule na 8!!! Bukvalno, sa sistemom postajete čarobnjak za uklanjanje barijera koje vas odvajaju od cilja! Na šta se sve može primeniti sistem? Jednom rečju- SVE!

Iako je, po mom mišljenju, ovo sistem koji bi svaki čovek trebalo da poznaje da bi sebi olakšao kretanje ka svom cilju, sistem bih specijalno preporučila „lenčugama“ jer iziskuje mimimum vremena i za one na duhovnom putu kojima izostaju konkretni rezultati.

Takođe, ako bih morala da izdvojim jednu jedinu stvar da je preporučim drugima u njihovom samorazvoju koja će ih na najbolji i najlakši način dovesti do željenog cilja, TO JE SISTEM QUICK GAOLS!

VAŽNA NAPOMENA! Ne možete postići ništa u životu bez tri stvari- ZNANJA, ENERGIJE i AKCIJE, sedeći samo u svojoj sobi vizualizujući cilj ili mantranjem. To ukazuje da ne ispunjavate nijedan element da vam se cilj ostvari. Steknite prvo znaje, a sam sistem će se pobrinuti za vašu energiju i akciju kad ga primenite.

 

Trenutno sam QUICK GOALS coach, što znači da vam je dostupna:

-          QUICK GOALS sistem individualna obuka koja vam omogućava da sistem sprovodite sami- ulaganje je 200 e

- obuka je raspoređena u više časova (obično tri od po 2h), između kojih imate zadatke koje treba dovršiti do sledećeg časa


Iskustvo nakon seminara QUICK GOALS / Brzi ciljevi

"Moj cilj je otpočetka već postojao. Logikom sam znala kako bih mogla da ga realizujem,  ali kako do realizacije nije dlazilo, nešto verovatno nisam radila kako treba. Nakon seminara mi je i više nego jasno gde su bili propusti.  Nisam tip koji veruje u realizacije bez akcija, jos manje sam nek ko stvari prihvata zdravo za gotovo i odlučuje se tek tako na njih. Jasno mi je da su u meni postojali određeni konflikti u smislu mogućnosti realizacije želejnog. Pre pocetka rada ja ih nisam prepoznavala. Sve ovo mi je postalo jasnije kada smo Maja i ja krenule u rad. Vrlo često imamo određene vrste blokada, a da ih nismo ni svesni. Baš zbog toga je ovaj sistem brz, tačan i nepogrešiv. Ciljano laserskom preciznošću  za nas u nama uklanja ograničenja i uverenja u naše nemogućnosti,  verovanja o realizaciji, kao i mogucnost neželejnog ishoda. Određenim  koracima  za jako kratko vreme, dovedena sam u stanje da je sve sto doživljavam a u vezi realizacije i više nego moguće i da mi baš to sa punim pravom pripada. Sistem je toliko moćan da kako sam vec navela, ne koristi vaše umne i logičke resurse, on zapravo otkriva  vaše prave potencijale i otvara vas za nove ideje i mogućnosti kojih možda sada nismo  svesni. Isreno, logikom sam  znala ali kroz rad pojavili su se mnogo brži, precizniji i tačniji uvidi, u akcije koje treba da preduzmem. Radeći kroz sistem  svakodnevo sam usmerena ka cilju, a minimalni ,,napor,, mi donosi neočekivane rezultate u vezi realizacije. Sjajno je i to sto sam sve vreme motivisana i imam volju, želju, ambiciju da radim na tome. Rad na cilju nije samo to, vec i rad na mom opštem dobru. Uklanjajući neželjeno vezano za cilj, sebe oslobađam sveukupnog doživljaja da nešto ne može, da  je teško, da sam lenja.  Sve ovo se odnosi i na  druge segmente u funkcionisanju. Kako volim da kažem da je jedini pravi pristup holistički, tako ću reći i sada. Ništa što holistički ne menja strukturu kao takvu nije vredno pomena. Ovaj sistem spaja um, duh i telo, i tako celinu dovodi u optimalno stanje  da dočeka  sve ono što mu pripada, za najvece dobro  svih ljudi  i mene same.
Majo,  neizmerno hvala, naše duše su se prepoznale. Prava si riznica mudrosti ali te to nije odvojilo od tvoje suštine i od toga da sa lakoćom i veštinom,  a kroz spontanost  prenosiš znanje. Hvala što si bila otvorena i srdačna da to podeliš sa mnom. Sve preporuke za tebe.
Reci cu vam jos nesto za kraj :
NEMOGUĆE JE JEDINO MOGUĆE AKO NE POKUŠATE."
Babić Snežana
 

 

Zakažite svoj prvi besplatan razgovor koji je neobavezujući na telefon:

+381.60.39.39.124

ili na e-mail:

maja @ budjenjeduse.com

Maja Anđelković,
sertifikovani life coach (ICI Berlin) i trener Spiritualne tehnologije
Unapred se radujem našem zajedničkom radu!

O iskustvu klijenata možete čitati OVDE.

 

Više iz ove kategorije « WUJI IZAZOV Duboki PEAT »
                                                                                      

Traži