petak, 06 april 2018 13:26

Prave stvari se dešavaju u pravom trenutku

Napisano

Prave stvari se dešavaju u pravom trenutku. Tako se desilo i meni, baš kao i  u  mom omiljenom filmu Crveno od Kšištova Kišlovskog koji pokazuje da postoji određeni trenutak za svaki susret i da ne postoje slučajnosti. Maju sam upoznala preko interneta. Tražeći pomoć google doktora, na temu „Kako pobediti strah?“ naleteh na Majine kratke filmiće na youtube-u. Pažljivo sam pročitala sajt i shvatila da cela priča ima nekog smisla, da vredi istražiti, proveriti i potvrditi da li je zaista tako. Naravno strah koji je postojao nije dozvolio brzu akciju, kako uskladiti viđanja sa poslom, obavezama u kući, decom, partnerom... Kako objasniti drugima da mi nismo ni  naše telo, ni naš um, ni naše emocije. Postojala je jaka želja da se proba MOK trening ali prisutni strah je stvarao iluziju da je to nemoguća misija.

A onda nakon prvog susreta Maja je rešila sve dileme i pitanja samouvereno kao da se sve podrazumeva. pet meseci je prošlo izuzetno brzo, trudila sam se da budem dobar đak, da ispratim sve zadatke. Sada na kraju treninga potvrđujem, Majina priča ima smisla. Hronični umor je nestao, energija je počela da se budi i vraća. Dok sam gledala kako mi se dete muči u procesu mog čišćenja shvatila sam da morfička polja zaista postoje. Prilikom donošenja odluka u sebi sam prepoznala identite koji me koče.Uspela sam da umirim svoj um i imam moć nad svojim mislima.

Posle mnogo godina potiskivanja emocija, izbegavanja konflikata i brige da se zadovolje tuđe potrebe, vreme je za buđenje i ostvarenje mojih želja.

Osećam da sam spremna da se suočim sa sobom i drugima.I šta reći na kraju MOK treninga, ovo nije kraj već novi početak.Sigurna sam da ću i ja rešiti misteriju bezuslovne ljubavi.

 

Nataša, 46, arhitekta

Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala!

 
Pročitano 840 puta