sreda, 21 mart 2018 10:26

MIKELANDJELO DUŠE

Napisano

Pre skoro dve godine dogodio mi se prvi panični napad u avionu dok sam u naručju držala svog jednogodišnjeg sina koji je spavao. Bila sam zbunjena i uplašena, u tom trenutku nisam ni znala da je u pitanju panični napad. Mislila sam da ću da umrem držeći sina u rukama. Jedino što sam sebi govorila je: diši polako i smireno. Panični napad je prošao brzo, ali ostavio je veliki trag u meni, prodrmao i srušio moju unutrašnju stabilnost i sliku koju sam imala o sebi kao jaka i hrabra osoba koja može sve da izdrži.  Taj panični napad je bio uzrokovan ne od letanja avionom, već od potisnute traume koju sam doživela u neprijatnom odnosu sa doktorima tokom moje trudnoće i porađaja. Puno sam emocija potisnula posle porođaja želeći da se više ne sećam ničega, želeci da nastavim dalje. Ali nisam mogla da nastavim dalje jer toliko toga je bilo skriveno u meni, što me je vuklo kao kamen oko vrata nadole prema dnu nekog tamnog okeana. Borila sam se kao davljenik da se oslobodim tog kamena.

 

Intuitivno sam znala da to nije jedini problem, da je problem dublji i da ako želim da se od svega što me pritiskalo izvučem, da moram kroz sve to da prođem i da se suočim sa nekim događajima u svom životu koji su bili urezani u meni kao suptilne traume. The only way out was through!

 

Tako sam i došla do Maje. Prvo sam pogledala njena videa. Oduševila me je njena autentičnost, njena iskrenost i neverovatan kapacitet za empatiju. Kroz MOK trening Maja je otvorila jedan novi prostor za mene u kom sam mogla da bez osude izrazim sebe, da budem svoja, a pritom da budem potpuno prihvaćena onakva kakva jesam.

 

Da bi vam dočarala kako sam ja iskusila MOK trening moram da vam ispričam jednu kratku priču o Mikelanđelu. Kada su pitali Mikelanđela kako kreira svoje statue, on je odgovorio da on ne kreira ništa novo, da je statua već u mermeru, njegov posao je da  oslobodi višak mermera i onda statua zablista u svojoj božanskoj lepoti. 

 

Isti proces koji je Mikelanđelo koristio u svom umetničkom radu, se koristi i u MOK treningu.  Trening je usmeren tačno da vas oslobodi od viška toksičnih programa koje skrivaju lepotu vaše Duše, da vas oslobodi od negativnih uverenja, obrazaca ponašanja, struktura ličnosti koje vam ne služe i da vas dovede u kontakt sa vašom suštinom, sa vašim autentičnim Ja. Ja bih slobodno rekla da je Maja moj Mikelađelo, a ona bi na ovo kao i uvek skromno uzvratila da je svako od nas Mikelanđelo svoje Duše.

 

Majin pristup u radu sa klijentima nije samo inspiracijski i motivacijski nego je energetsko-transformacijski. MOK trening je koncipiran vrlo pažljivo, da klijent na početku nauči i dobije uvid u to šta je energija i koji je nivo njegove energije u energetskom sistemu. Zatim kroz energetske prakse klijent kreće da se puni energijom koju dalje koristi za suočavanje i oslobađanje od negativnih programa (u formi toksičnih uverenja, obrazaca ponašanja, raznoraznih unutrašnjih strukura i entiteta kojih su često u konfliktu). Za sve ovo Maja ima konkretne i praktične alate sa kojima se radi proces čiscenja.

 

Meni je MOK trening promenio život i doslovno mogu da kažem da i posle sve dobijene fakultetske diplome ovo je za mene ultimativno NAJVREDNIJA ŠKOLA ŽIVOTA! Dobila sam dragoceno znanje koje mogu da koristim dalje sama! Cilj MOK treninga je da omogući klijentima da dobiju pravo znanje i da ih nauči da ga koriste na korektan način, a sa time da postanu sami svoji majstori.

 

Od samog početka primena energetskih vežbi počela sam da se osećam bolje i energičnije. Konačno posle godinu i po dana mogla sam da spavam normalno bez uzimanja bilo kakvih preparata za smirenje. Odmah su počela da se javljaju i čiscenja, ali sada uz pravu podršku od strane Maje i vredne alate i znanje osećala sam da mogu da se sa njima nosim i da ih prevaziđem na pravi način. 

 

Počela sam da dobijam uvide o sebi i programima koji su harali u mom sistemu! Preko čiscenja ovih programa polako sam počela da se treznim od puno zabluda koje sam imala o sebi i o realnosti u kojoj živim. Počela sam da produbljujem poziciju posmatrača kroz kvantnu,i metodu dve tačke, a ulazak u prazninu je bio pomak u mojoj svesti koja se svaki dan sve više širila. Jednom rečju trening mi je omogućio da pokrenem jedno generalno čišćenje u svom životu koje još uvek traje i nosi mi pozitivne promene.

 

Najdragocenije lekcije koje sam dobila:

1.       Rad sa sobom je dugotrajan i životan proces, beskrajan u svojoj suštini. Zaboravite na brza i instant rešenja! Najbitnije je prepustiti se tom putovanju, uvek biti u stanju osetiti neugodnost i ne bežati od nje, jer ona u sebi ima jedan neverovatan potencijal da pokrene rast u čoveku. Cilj ovog rada je uvek doći do svoje autentične prirode, do svoje Duše!

2.       Duhovna higijena je jednako bitna kao i fizička higijena – ako mozete 2-3 puta dnevno da perete zube i da se jednom dnevno tuširate zašto ne bi mogli da odvojite neko vreme u korišćenju vrlo praktičnih i učinkovitih metoda i alata za duhovno čišćenje.

3.       Uvek, ali uvek zavisi samo od vas samih – neko može da vam podari znanje, da vas motiviše i uputi na određene tehnike i metode, ali samo od vas samih zavisi da li ćete vi to da primenite i da li ćete posvećeno raditi na svojoj vlastitoj transformaciji. Budite svoj najbolji majstor!

 

Zahvalnost Maji:

1.       Što mi je dala pravo znanje i naoružala me pravim metodama u ovo doba kada pseudo-duhovnost caruje na svakom koraku i New Age motivacioni govornici izlaze kao pečurke posle kiše! Osećam se blagosloveno što sam je upoznala i što sam bila deo ovog treninga.

2.       Što je kreirala prostor da izrazim samu sebe, da otvorim svoju dušu i da budem prihvaćena baš onakva kakva jesam.

3.       Što mi je dala podršku, ljubav i razumevanje u trenutcima kada su čišćenja bila teška. Uvek je bila tu za feedback i svojom energijom me je usmeravala na pravi put.

 

Sofka, 35 godina, Holandija

 

 

 

Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala!

 
Pročitano 1722 puta