četvrtak, 15 jun 2017 13:33

Novi početak i neuporedivo veća energija i vera u sebe!

Napisano

Nisam znao jednu stvar? Jednu jako važnu stvar za svako živo biće. Nisam znao šta ću sa sobom?  Stres, veliki, duboki, uzrokovao je totalni poremećaj u percepciji, nervoza, crnilo pred očima, visok pritisak, povećan šećer, bolovi u grlu, noćno preznojavanje po leđima, da li prepoznajete neke od tih simptoma ?

Ali najviše od svega mučila me je nervoza, stalna, dugotrajna, sveprisutna nervoza koja me je ometala u normalnoj komunikaciji sa ljudima, nadutost u stomaku, knedla u grudima, znojni dlanovi, učestalo mokrenje, anksioznost...

I onda sam shvatio da nešto moram da uradim za sebe. Sam da uradim za sebe. Da sam pomognem sebi. Nisam znao kako?  Pokušavao sam pre toga sa meditacijom, rekonekcijom, procesom prisutnosti, vežbama disanja, lekovima i …ništa!

I onda sam guglao po internetu onako više iz očaja, možda da bih sam sebe ubedio u to da nešto radim za sebe i kako to već biva, naleteh na Maju Andjelković. Pregledao sam njen sajt i sve mi se svidelo na šta sam naišao, naročito na priču o programima. Onda sam je istog tog dana, interesantno, odmah nazvao i tako je počeo moj MOK trening koji mi je odmah predložila.

Počeo sam da radim sa sobom. Svako jutro energetska praksa, i polako dodavanje još praksi. Držao sam se svega striktno što mi je Maja sugerisala. I polako, stvari su počele da se dešavaju…Oči su počele da se otvaraju …

Nova energija, novi pogledi, novi uvidi, nova svetlost, to je prvo što sam osetio.

U međuvremenu sam i zaboravio na šećer, pritisak, štitnu.  Odem, uradim analize, sve u granicama normale. Ponovim posle masec dana, ponovo sve ok. Počnem da se pitam , šta se to dešava?

Merim pritisak uporno, uvek u normali.

Promene se dešavaju unutra,  a vide se spolja.

Kod Maje nema puno filozofije i priče, kratka teorija i ostalo je praksa, kako ona kaže, AKCIJA.

Majo, hvala ti na poštenom i prijateljskom odnosu koji si zauzela prema meni ovih pet meseci druženja sa tobom.

Gde sam sad? Novi početak  i neuporedivo veća energija i vera u sebe.

Idem dalje, ali sada znam kako, Maja mi je to dobro objasnila!

 

Vlada , N.Sad

 

Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala!


 
Pročitano 1752 puta