četvrtak, 15 jun 2017 12:45

Autentičnost bića je neprocjenjiva spoznaja i samo iz nje pristajem da kreiram svoju realnost!

Napisano

Moje duhovno putovanje započelo je spontanim buđenjem kundalini životne energije, a sa tim je i počeo proces čišcenja nesvjesnih sadržaja. U trenutku aktivacije bila sam bez ikakvih znanja o metodama rada na sebi, ali sam slušala i čitala na temu duhovnosti.
Par mjeseci prije ovoga završila se veoma zanimljiva životna faza, kada se činilo da je sve baš kako sam željela, karijera, odnos sa roditeljima, prijateljima, finansije.
Aktivacija kundalinija pojačala se tokom ljetnjeg odmora, kada sam krenula intenzivnije da se odmaram. Nesvjesni sadržaji navirali su sami u vidu plača, strahova i buđenja noću, mržnje prema roditeljima, toplotnih talasa u razlicitim djelovima tijela sa sjećanjima iz ranog djetinstva. U septembru sam upisala kurs theta healinga. Odmah nakon toga dobila sam posao u inostranstvu i preselila se. Od završetka kursa aktivno sam radila sa ovom tehnikom do pocetka decembra. Theta healing je pomogao za brza otpuštanja emocija koje su navirale, i čiscenje prvih slojeva je vec uveliko bilo svakodnevno. Aktiviralo se toliko potisnutih emocija, pojačala se intuicija, ali je dovelo i do preosjetljivosti na energiju oko mene, intenziviranje vizija, astralnih putovanja, do osjecanja emocija drugih ljudi. Ubrzo sam se vratila iz inostranstva zbog komplikaicja sa papirima i bio je to pravi trenutak kada sam osjetila da mi je potrebna necija podrška i nove metode, jer je proces bio van moje kontrole.
Do početka decembra sam aktivno radila samo sa ovom tehnikom i paralelno slušala Majine videe, a onda sam otpočela sa MOK-om.
Već nakon prvog časa popravilo mi se držanje, i dobila sam metode kako da brže propustim emocije koje isplivavaju. Ovo je već bio ogroman korak za mene, nakon preplavljenosti emocijama pokrenutim kroz thetu koje ranije nisam znala kako uzemljiti. Kako je kurs odmicao bivalo je sve bolje i zanimljivije, te sam kroz tehnike kvantnih metoda vec nakon 2 mjeseca dolazila do potpunog stanja blaženosti. Ti momenti su bili podstrek za dalji nastavak rada, želju i motivaciju da napredujem. Ali i oni bi prolazili, jer sa novim metodama isli su i veći izazovi i dublje zaranjanje u podsvijest. Nakon par čiscenja sa Majom, kvantnom, dubokim peatom, integra protokolom i energetskim vežbama krenula je da izlazi duboka mržnja i bijes prema roditeljima koji su ostajali u potpuno nefunkcionalnom braku, odakle su poticale sve moje traume. Ispoljavanje ovih emocija je bilo prožeto i fizičkim senzacijama, nespavanjem, ali upornošću i konstantnom komunikacijom sa Majom prošao je i ovaj period i opet bi nastupili periodi mira i blaženosti. Maja je tu da podrži, postavi pitanje da sebi damo odgovor i da sami istražimo, ukaze i usmjeri, saosjećajno sa objektivnom distancom. Ta objektivnost kroz saosjećanje u komunikaciji je ono sto nam daje snagu i vjeru da to sami zaista i možemo, jer smo svi vrijedni bezuslovne ljubavi. Kroz MOK se to ukazuje, a slagalicu naše podsvjesti ne sagledavamo sami, jer je Maja uvijek tu za brz i jasan feedback.
Daljim radom krenula je da se oslobađa i energija moje majke za koju sam u djetinstvu bila veoma vezana. Sve brže sam prepoznavala odakle šta nailazi i događaji i ponašanja u situacijama iz prosšosti su počela da dobijaju svoje zašto i sve se slagalo kao mozaik. U međuvremenu sam dobila i drugi posao, na kom sam nakon 2 mjeseca dala otkaz, jer već velike promjene u mojoj svijesti i vibracije na kojima sam bila su prerasle one sa kojim sam radila. U tom periodu radila sam sa djelovima, te sam jasno mogla da uočim kroz odnose sa drugima odakle šta dolazi. Taj rad takođe nije bio jednostavan, procesuirala sam mržnju i bijes, osjećala vibracije i bolove u jetri, naučila kako da odvojim “intelektualne” djelove sebe koji razcionalizuju i sprečavaju oslobađanje emocija.. Tokom cijelog MOK-a, sticajem okolnosti, bila sam u kući roditelja, gdje su mi najjače izlazili naboji.
Moja preosjetljivost na sve oko mene usljed ubrzanog čiscenja se kroz jednu tehniku potpuno se izgubila, a ja sam se upornim radom osjećala stabilnije, vidjela sebe jasnije do momenta kada sam krenula da osjećam da zaista dolazim do svoje originalne energije, i da nakon tog “ljuštenja” dolazim do onoga ko sam ja zaista. Čak i u situaciji boravka sa roditeljima, moja originalna energija, optimizam i unutrašnji osjećaj radosti samo potvrđuje snagu ljudskog duha i koliko se, ako želimo, sve može trasnformisati. Sa oslobađanjem originalne energije počela sam da čujem unutrašnji glas svoje duše da će sve biti ok, a onda u jednom trenutku polusna da će se sve biti kako želim za godinu i po. A nema ništa važnije od istine našeg bića.

Hvala Maji na svom podijeljenom znanju, razumijevanju, brojnim mailovima, podijeljenim tehnikama, jer sve što MOK daje vodi do te istine, kojom brzinom samo zavisi od nas. Koncept MOK-a sa raznovrsnošću tehnika daje da svaki put kad zafali pazl za razumijevanje slagalice priđeš joj sa najpodobnijom od njih. Time se polako dolazi do svoje istine, a iz nje prirodna jasnoća života koji želis za sebe. I to je put i dalji nastavak rada sa svim tehnikama. Ta autentičnost bića je neprocjenjiva spoznaja i samo iz nje pristajem da kreiram svoju realnost.

Zorica, arhitekta, Podgorica

Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala!


 
Pročitano 1901 puta