nedelja, 04 septembar 2016 13:54

Moj život sada ima potpuno drugi kvalitet...

Napisano

Draga Majo,
želim prvo da vam se zahvalim na svemu što ste me naučili.  Bili ste divan mentor i prolazak kroz vaš MOK trening mi je pričinjavo veliko zadovoljstvo. Zahvaljujući praksama koje sam naučila od vas moj život sada ima potpuno drugi kvalitet u odnosu na vreme pre treninga.

Nekoliko godina već čitam knjige, gledam videa na internetu i slušam različite ljude koji rade na razvijanju svesti i samopomoći. Tako sam došla i do vas. Videla sam neke od vaših videa i privuklo me je to što ste vi jedan od retkih koučeva koji nude program učenja i rada sa sobom u vidu treninga, a ne samo određenih shvatanja na osnovu nečije priče. 

Ja spadam u grupu onih koji teško prihvataju tuđa verovanja i percepciju, ako mi to nije objašnjeno i pokazano kroz lično iskustvo. Vaš trening mi je  zvučao kao odličan način da shvatim i naučim kako da promenim sopstvene programe koji upravljaju sa mnom. 

Na početku su mi neke stvari bile teške, shvatala sam svrhu toga, ali sam to teško prihvatala i radila sam ih sa teškom mukom. Kako je vreme prolazilo ja sam polako savladavala prakse rada i usvajala znanje koje ste mi sa lakoćom prenosili pa je rad bio sve bolji i lakši.

Posle 5 meseci mogu da kažem da se osećam potpuno drugačije. Mnogi moji problemi su nestali, a sa onima koji dolaze uspevam da se izborim na mogo lakši način, mnogo brže i bez bilo kakve drame.

 Anksioznost je bila jedan od velikih problema sa kojima sam se borila skoro svakodnevno i to mi je oduzimalo strašno mnogo energije. Sada se svaki nagoveštaj ovog problema gubi korišćenjem neke od praksi i to veoma brzo i lako, bitno je samo naučiti i prepoznati problem i odraditi odgovarajuću tehniku. Kada ovako pišem, izgleda nekako kao kvantna fizika pisana na latinskom, ali nije. Stvarno je vrlo lako i šta više zabavno! Svaki dan ustajem puna energije, dobro raspoložena i sa uverenjem da će sve biti u redu. Takvo osećanje vere u budućnost koja je pozitivna i svetla nisam imala od tinejdžerskih dana, imam utisak kao da mi se mozak podmladio, a iskustva i naučeno ostalo...što bi se reklo "da mi je ova pamet, a one godine". Pa izgleda da nas vi tome učite da zadržimo iskustvo, a dobijemo energiju i entuzijazam mladosti....ja imam 47 godina.

Duboko sam vam zahvalna na svemu što ste me naučili, bili ste divan mentor. 
Sa dubokim poštovanjem i zahvalnošću vaša Gordana Cvitkovac iz Lillehammera, Norveska.

 
Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.


Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala! 
Pročitano 2209 puta