nedelja, 17 jul 2016 15:54

Znam da sam na dobrom putu...

Napisano
"Moja priča ide jako daleko još od moje trinaeste godine, a sada imam 33 godine. Puna patnje, boli, straha i sto je najgore od svega- ja uopšte nisam imala pojma što je to što se dešava, zašto toliko patim. Išla sam kod raznih doktora i nadriljekara koji nisu uspjeli otkriti u čemu je uzrok mojih problema.

Kao i svako ljudsko biće uvidjevši da mi doktori ne mogu pomoći počela sam tražiti pomoć u duhovnosti. Počela sam proučavati sve religije svijeta u nadi da ću možda tu naći ključ i uzrok svojih problema. Ali to mi ništa nije moglo pomoći. Zatim sam počela kupovati razno razne knjige o samopomoći, pa ja mislim da ih ne mogu niti prebrojati koliko sam ih pročitala. Uvidjevši da ni to ne daje adekvatne rezultate surfala sam po youtube-u i pregledala također mnoga mnoga videa o samopomoći, ali ni to mi nije dalo adekvatne rezultate. Bila sam očajna i sa svim mogućim realnostima koje je to moje stanje donosilo. Ali pošto imam jednog divnog sina i predivnu djevojčicu rekla sam sebi da mora valjda biti nešto i netko tko bi i meni mogao pomoći! Mora postojati Istina i način da sebi pomognem. Rekla sam sebi, ako svih ovih godina patim pa moram opet pokušati naći sebi lijek, ako ne zbog sebe moram to učiniti zbog svoje djece. Znam kako je meni bilo teško bez mojih roditelja koje sam izgubila kao mala djevojčica. I opet sam počela tragati i tražiti preko interneta informacije, Istinu, lijek.

I tako sam jedan dan surfajući naišla na Majina videa na youtube koja sam počela preslušavati. To je bilo za mene nešto sasvim novo, imalo mi je smisla, ali to nekako u tom trenutku nije rezoniralo sa mnom, jer sam bila prepuna svih mogućih informacija i teologija ovoga svijeta. Osjećala sam sa jedne strane smisao tih njenih predavanja, ali sa druge strane i strah da mi ni to neće pomoći, jer zašto bi, kada tolike godine patim to sada moglo biti ključ moje patnje. Sumnja i strah su me pobijedili u tom trenutku! Nisam kontaktirala Maju tada, ali me je uporno nešto unutra vuklo ka njoj, da pratim njena predavanja na youtube.

Nakon pola godine odlučila sam je kontaktirati. Priznajem zbog svog unutarnjeg stanja nisam vjerovala da mogu sebi promijeniti život, ali rekoh "hajde pokušati ću još ovo sa Majom, pa toliko sam toga probala i umorila se od svega, idem jos ovo učiniti". Odmah na prvoj seansi s Majom jako mi se dojmila i vratila mi je osjećaj da mogu sebi poboljšati život i naći uzrok svoje enormne patnje. Maja me upoznala sa svojim metodama rada za koje moram priznati nikada nisam čula, niti bila u doticaju sa njima, od Dubokog Peata, Kvantne harmonizacije, taoističkih energetskih praksi i mnogih drugih. Bila sam mnogo iznenađena koje pozitivne efekte te metode prouzrokuju u čovjeku! Kako je vrijeme prolazilo sve više i više sam počela osjećati lakoću u tijelu, svjesnost o unutarnjim programima, smanjenje bolova koje sam imala u cijelom tijelu, osjećala sam i kao da se neki prostor otvara unutar mene. Moji odnosi s drugima su se veoma promijenili. Mogu normalno komunicirati sa svim ljudima bez konflikata koji su prije u mom životu bili jako česti.  Trenutno su to promijene koje sam ja iskustveno doživjela i osjetila za vrijeme trajanja treninga, a znam da ću biti u potpunosti integrirana osoba ukoliko budem nastavila sa radom na sebi i primjenom svih znanja i metoda koje mi je Maja prenijela.

Tako je počeo moj put transformacije sa mnogo uspona i padova na što me je Maja odmah upozorila i rekla da je najbitnije da ne odustanem i da je proces jako bolan. Ako sam izdržala sve ove godine patnje, neću odustati! Idem do kraja, jer ioanako moj život u ovakvom stanju nema nikakvog smisla. Maja je prva osoba u životu koju sam upoznala i koja mi nije pričala ružičaste priče kao mnogi današnji tzv. pseudoduhovnjaci koji te izliječe za dan. Maja je bila cijelo vrijeme uz mene i davala mi podršku, ohrabrivala me da ne odustanem. Majo, volim te iskreno i beskrajno svim svojim SRCEM!!! JA ne znam da li bi moje tijelo moglo više izdržati moje unutarnje stanje i patnju! Ja se osjećam mnogo, mnogo bolje. Svjesna sam da je to proces koji traje i da ništa ne ide tako brzo, ako se želimo istinski transformirati i da ima jos mnogo toga što treba očistiti unutar sebe, ali znam da sam na dobrom putu i da osjećam mnoge promjene u svom ZIVOTU!!! HVALA TI STO POSTOJIS!!!"

Elma,33, BiH
Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.


Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala! 
Pročitano 2301 puta