petak, 22 jul 2016 15:01

ČISTA SVESNOST I METOD DVE TAČKE

Napisano
Ako ste pročitali tekst IZLAZAK IZ MATRIKSA, onda ste shvatili da je povezivanje sa Čistom svesnošću nužno za transformaciju. Od nje potiču sve kreacije. Kad se povežemo, javlja se i posebno unutrašnje stanje- savršen osećaj ispunjenosti, celovitosti, opuštenosti, stanja u kome nam ništa nije potrebno, jer sve već imamo u sebi. Nekad to stanje zovemo tišinom, prazninom. Kao da smo u svemu prisutni i kao da smo sa svime jedno.

Metod dve tačke je nešto najednostavnije na šta sam ja naišla, a istovremeno veoma moćno. Redovnim, svakodnevnim  praktikovanjem mogu se postići neverovatne stvari, možete osvestiti i propustiti gomilu programa kojih niste bili svesni. Ovde ću vam izneti i opisati osnovni nivo njenog praktikovanja. Metod pripada havajskom plemenu Huna, danas su je mnogi adaptirali savremenom čoveku i možete je pronaći pod raznim nazivima. Kvantna harmonizacija je izraz koji se koristi na našim prostorima, a meni je draži izvorni ekvilibrijum (equilibrium).

Možete je izvoditi na nekom drugom, sebi ili nekom na daljinu. Obično možete odrediti temu na kojoj želite raditi, ona može biti fizička, emocionalna, mentalna ili duhovna. Trenutne fizičke smetnje su dobre za početak, jer se odmah može uvideti razlika. Međutim, odredili vi temu ili ne, metod dve tačke pokreće kvantne talase koji uspostvaljaju ravnotežu tamo gde je najpotrebnije. Skaliranje smetnje na skali od 1 do 10 po meni samo udovoljava ljudskoj potrebi da sve bude merljivo i egzaktno, i svakako ga možete koristiti pre i posle praktikovanja.

Recimo da radite na nekom drugom. Potrebno je da izaberete tačku A i tačku B na njegovom telu (za početak nek to budu leđa)- ne sme samo  biti bolno mesto. Tačka A stoji za problem, tačka B za rešenje. Kažiprst jedne ruke stavimo na  tačku A i fokusiramo se na dodir te tačke, obratimo pažnju na temperaturu, teksturu, vlažnost, pokret mišića. Lagano stavljamo kažiprst druge ruke na tačku B i fokusiramo se na isti način na nju i odmah zatim na dodir obe tačke. Dok gledamo i mislimo na pritisak oba kažiprsta, DEFOKUSIRAMO POGLED. I onda čekamo da se pojavi ono posebno unutrašnje stanje, opisano na početku teksta. Održavamo ovo stanje koliko želimo- od par minuta do 10, 20 minuta. Par puta u toku dana, jedno tri meseca, koristeći je na drugima, na sebi, na životinjama, biljkama, na daljinu, bez ikakvog očekivanja i prijatno ćete se iznenaditi.


Šta će vam se dešavati dok primenjujete metod dve tačke? Ljuljanje tela, uzdah, opuštenost, talasi toplote, smeh, plač ako imamo neku tešku emocionalnu temu. U svakom slučaju ne treba pružati otpor, ma kako reagovali ili mislili da smešno izgledamo nekome sa strane. Šta god telo poželi da uradi treba mu dopustiti od plesanja do rastezanja. Najbolje od svega je što kad radite drugome, radite i na sebi automatski. Ukoliko radite sebi, izaberite dve tačke na svom telu. Ako nekom radite na daljinu, važno je da mislite na tu osobu.

Probajte, nemate šta da izgubite. Za one koji žele više informacija, nek odgledaju besplatan video trening REPROGRAMIRANJE PODSVESTI na youtube-u, Sniman je pre više od dve godine, definitivno bi mu trebao update, ali vam i dalje može biti od velike koristi i vrednosti. Naravno, ko želi da ode još dublje, može završiti obuku sa mnom jedan na jedan.

Još jedna važna stvar je da vam metod dve tačke neće raditi u sledećim slučajevima:

- ne radite je redovno
- pogled vam nije defokusiran
-nemate dovoljno energije u sistemu (u ovom slučaju vam ni druge metode neće biti od velike koristi i prvo bi trebalo da se posvetite obnavljanju energije, što je čest propust u radu sa sobom, koji onda postaje limitiran)...

Važna napomena je da nekad dođe do popriličnog ljuljanja, te možete pasti. Obezbedite sebi nešto mekano iza vas, za svaki slučaj.
 


 


Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.


Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala! 
Pročitano 7398 puta

Medije