Blog
Znanje nije moć. Primena znanja je moć.

petak, 11 septembar 2015 14:35

Misterija zvana bezuslovna ljubav je rešena

Napisano

Volela bih da pre nego što krenete sa čitanjem ovog teksta, pročitate ovaj od pre godinu dana na istu temu Bezuslovna ljubav- unutrašnja potraga.

Moje istraživanje se nastavilo i otišla sam još dublje u praksi i znanjima, ali i samospoznaji, raskrinkavanju i oslobađanju od programa. Bilo je intenzivnije nego ikad pre, iskočila su korenska verovanja koja su me šokirala i na svesnom nivou ih nisam mogla povezati sa sobom nikako. To je jedna strana novčića, druga je ta da je moj život sada prilično transformisan (radovi su, naravno i dalje u toku) i da se moja duša počela prelivati u sve segmente mog života.


 Energija se značajno podigla, buđenje duše ne može da vam promakne, nikako! Jednostavno, kao da je neka moćna sila počela upravljati vašim životom, kroz vas. Telo sprovodi šta treba bez otpora. Nema strahova, inspiracija i ideje kreću da pljušte. Život postaje ekstaza, čak i one male svakodnevne stvari, koje se većini čine banalne. Radite stvari koje niste radili nikad pre. I ovo sve je tek početak.


I kakve to sad veze ima sa bezuslovnom ljubavlju? Čitajte dalje pažljivo, jer je kroz moju prošlogodišnju praksu misterija zvana bezuslovna ljubav REŠENA!

U programskoj realnosti jedinu ljubav koju možemo živeti je programska ljubav. Ono što su nam o ljubavi preneli isprogramirani roditelji, društvo, mediji. Tako je za nas ljubav najčešće patnja i bol, trpljenje i drama s jedne strane, a druga strana polariteta je romantika, polaganje žrtve za voljenu osobu („vidi šta sve činim za tebe“), zavisnosti ( „ne mogu da živim bez tebe“) i ostale gluposti. Ne dao Bog da je neko skroz divan prema nama, osećamo se neprijatno. Osećamo da tako nešto ne zaslužujemo, pa daj brže bolje da napravimo neko „sranje“ da to i potvrdimo. Programska ljubav je uslovljena. Imamo neki unutrašnji poriv da moramo biti lepši, pametniji, sposobniji, vredniji da bismo zaslužili ljubav drugog. I ono najbitnije je da ćemo u programskoj realnosti iskušavati polaritete tj. klackalicu dobrog i lošeg, konstantne oscilacije!!! To je zakon Matriksa, trećeg nivoa postojanja. Programsku ljubav živimo kroz odnos ego-ego. Moji programi kompatibilni sa tvojim programima, hajde da se igramo ego igrica. Te igrice nekad vam nisu očigledne, a kako bi i bile kad ego ne vidi dalje od svog nosa (čitaj, programa). Zato smo često u šoku kad otkrijemo koju igru igramo. Sve to vodi obe strane u još veći energetski deficit. Programski život je život bez energije, kako uopšte možemo i pomisliti da smo takvi spremni za bezuslovnu ljubav, za odnos Biće-Biće????

MOŽEMO BEZUSLOVNO VOLETI KAD JE NAŠ ENERGETSKI SISTEM OBNOVLJEN!


Za bezuslovnu ljubav potrebno je da imamo energetski sistem koji samog sebe obnavlja (što se postiže energetskom praksom i to ne bilo kojom!), tada i jedino tada možemo da dajemo, bez očekivanja i bez uslovljavanja, jer se mi osećamo dobro, bez obzira vraća nam li se ili ne. Tada se ni ne postavlja pitanje da li nas neko maltretira ili ne, jer ta realnost se dešava samo naopako programiranom egu. Život iz duše je jedan viši nivo egzistencije, gde pravila Matriksa više ne važe. Sve potrebe našeg autentičnog ja biće zadovoljene. Ako naša duša hoće iskustvo bezulovne ljubavi, tako će i biti!


Ja sam najsrećnija kad od klijenta čujem rečenicu: „Šta je to uopšte ljubav?“. Tada znam da je došlo do narušavanja energetskog oklopa i da su programi raskrinkani. No to nije dovoljno. Užasnuta sam sada i činjenicom koliko je pseudoduhovnost uzela maha i koliko je privlačnih i primamljivih ideja o ljubavi čista glupost i iluzija. Karma, srodne duše, otvaranje srčane čakre, tehnike za manifestovanje, svi spominju energiju i rad sa energijom, a rezultati- NIKAKVI! To je zbog polovičnih, površnih znanja, praksi i težnji ka brzim rešenjima. Daj da smuljamo nešto da se ovo ostvari!

Koji potencijali mogu biti ostvareni, ljudi moji, a mi mislimo samo na naše sitne interese. Šićardžije!


Jedini važan cilj je da vibriramo u skladu sa našom autentičnom vibracijom, od koje nas odvajaju naši programi.


Najbolji način da proverite svoje metode je da pogledate da li ste se pomerili sa mrtve tačke. Ako niste, onda ne radite ono što treba da radite. Ne možete postići mnogo, a da ne uložite ništa. Nema nešto za ništa. To se kosi sa zakonima Univerzuma. I ključna stvar je da težite istini i da istražujete, jer ćete je tako na koncu konca i pronaći.


Izaći iz programske realnosti nije lako, ali za one koje su hrabri, uporni i teže istini, cena koju plaćaju je smešna. Proces buđenja duše je proces od sigurno nekoliko godina posvećenog energetskog i rekonstrukcije uma i njegovih sputavajućih programa.
 

I šta je par godina u odnosu na celi život proživljenom kao zombi???

Pitanja i komentare na tekst možete ostaviti dole u “facebook comments”.


Prijavite se za besplatna predavanja. Upišite ime i email u prazna polja.

VAŽNO! Posle prijave proverite INBOX (ali i junk, spam email) da biste potvrdili prijavu. Ako ne potvrdite prijavu što je pre moguće, sistem će vas izbrisati!!!! Ukoliko vam email za potvrdu ne stigne, kontaktirajte me na maja @ budjenjeduse.com . Hvala! 
Pročitano 7090 puta

Traži