O meni

<center/>SAMA SVOJ EKSPERIMENT

SAMA SVOJ EKSPERIMENT

"Mudrost je znati da ništa sam, ljubav je znati da sve sam, a između ta dva, moj život kreće se."
N. Maharadži

Nisam se zadovoljila stvarnošću koja nam je servirana od rođenja. Oduvek sam se pitala "odakle dolazi sva ta patnja?". Nikad mi nije bilo jasno, zašto na radoznalost i postavljanje pitanja uvek dobijamo etiketu da smo "neadekvatni" i da je jedina opcija da prihvatimo ono što je izrekao autoritet. Htela sam da živim po svojim pravilima i budem svoja. Da živim iz Bića, da živim slobodno! Van programske realnosti.

Danas mogu da kažem, iako mi se nekada činilo da se vrtim u krug, da je ceo moj dosadašnji život sa svim njegovim bitnim, manje bitnim i trivijalnim delovima, zapravo jedna i te kako smislena celina. Svaki problem me je vodio u smeru moje glavne teme istraživanja i rada, a to je PROCES TRANSFORMACIJE, a sad slobodno mogu da kažem PROCESA BUĐENJA DUŠE. Ranije se nisam usuđivala da koristim termin „Duša“, zvučalo mi je previše narodski i neutemeljeno da ulazim u objašnjavanje i definisanje Duše, no kad imate iskustvo zvano BUĐENJE, onda tu intelekt počinje da igra sporednu ulogu, jer iako je BUĐENJE PROCES, svakom integracijom sebe vi postajete sve moćniji i celovitiji, dok jednog dana vaša persona ima samo prostu ulogu da u materijalnom svetu sprovodi namere Duše i bude sprovodnik njene ekspanzije. To se odvija jednom takvom silinom, da ne možete da negirate postojanje Duše, ne možete više da negirate sopstvenu esenciju, svoju autentičnu vibraciju koja vas vodi kroz život i to sa lakoćom.

Mogu da kažem sada, da sam sama svoj uspeli eksperiment, naravno i dalje sam. Bilo je svakako, samo nije bilo lako. Ne očekujem da je lako. Platila sam cenu, višegodišnji svakodnevni radovi koji su često ličili na prolazak kroz pakao, i spolja i iznutra. No nastavila sam da hodam! Do izvorne radosti, mira, bezbrižnosti, ponekad i čistog blaženstva.


“If you're going through hell, keep going.”- Winston Churchill

Tu se priča, naravno ne završava. Ekspanzija je životni proces, a ja se radujem izazovima. Moj poziv u trećem nivou postojanja, koji sam s radošću prigrlila je da budem mentor ljudima koji imaju čvrstu nameru da krenu kroz proces BUĐENJA DUŠE, bez obzira da li je u pitanju individualan rad, grupni, prenošenje znanja putem seminara, radionica, pisanjem, putem video edukacija. Duboko verujem da iako su mentori bitni, čovek sam mora da iznese sebe u ovom procesu. Zato moj način rada podrazumeva da se ljudi osposobe za to. Buđenje je naravno tek početak jednog fascinantnog procesa.

Trenutno sam Wingwave coach (2012.), coach ICI, Berlin (2013.), praktičar kvantnih metoda i theta praktičar (2013.). Procesor sam Dubokog PEATA (2014) i Memento metode, Integra PRotokol metode, QUICK GAOLS coach, trener Spiritualne tehnologije (Slavinski, 2015.).  Student Tranceframing škole (2014) i InOptimum professional škole za koučeve (2019) i u toku je moja obuka za Qi Gong instruktora.

Sajt Buđenje Duše je kreiran sa ciljem da vam približi proces lične transformacije i razbije iluzije pseudoduhovnosti.

Poziv

Prenositi istinska znanja i moćne prakse, biti mentor ljudima u procesu transformacije, koji zaista žele da preuzmu odgovornost za svoj život i spremni su na posvećen rad.

Vrednosti

energija istina ljubav znanje sloboda integritet obilje mir harmonija priroda lakoća življenja ekspanzija kreativnost nadahnuće inspiracija radost

Cilj

Metode, prakse i znanja koje koristim, razlikuju se i potiču iz raznih izvora, a cilj im je isti- osloboditi se energetskog oklopa koji nas sputava da živimo autentičnim životom.